Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEX Hotel

   Galati, Romania


Descriere

Hotelul Alex situat in centrul orasului Galati, foarte aproape de Faleza Dunarii (150 m), este o unitate de cazare care se adreseaza in principal oamenilor de afaceri si nu numai, dispunand de camere duble king, camere twin, o camera single si o suita(apartament) .
Hotelul mai dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu cele mai moderne facilitati (video-proiector, ecran de proiectie, flipchart), mini center office (internet/print/fax/xerox) o cafenea si restaurantul care oferă posibilităţi de configurare pentru servirea mesei, pentru spectacole şi alte evenimente festive (sedinte, lansari produse).
Cu sprijinul personalului hotelului Alex, cu atitudinea acestora calda si deschisa, puteti beneficia de un ambient ideal pentru intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, prezentari de produse si servicii, reuniuni tematice, team building-uri, workshop-uri, pana la evenimente sociale sau private ( nunti, botezuri, aniversari ).
Facilitati hotel:
Restaurantul din cadrul hotelului dispune de un meniu traditional si international.
Clientii beneficiaza de servicii de spalatorie, parcare, bar, restaurant.
Facilitati camere: Toate camerele dispun de tv cablu, aer conditionat, mini bar, frigider.
Masa - Mic Dejun.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.