Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA Hotel

   Strada Vasile Alecsandri Nr 36, Slanic Moldova, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Perla ⭐⭐⭐⭐ este un hotel renovat și modernizat complet, situat pe strada Vasile Alecsandri.
Hotelul Perla și-a redeschis porțile în 2016, într-un concept nou ce înglobează: 85 camere și apartamente (41 camere twin si 29 camere matrimoniale, 3 Junior Suite, 11 apartamente), centru de conferințe, 2 restaurante, un modern centru SPA, precum și o baza de tratament beneficiind de aparatură de ultimă generație. Hotelul se află la 38 km de Băile Balvanyos şi la 30 km de Lepaa. Aeroportul Internațional Bacău este situat la 51 km de hotel.
Suprafața camerelor variază între 23 mp și 48 mp și sunt dotate cu internet Wi-Fi de mare viteză, led-tv, seif și mini-bar.
Hotelul Perla pune la dispoziția turiștilor un lobby bar cu o capacitate de 20 de locuri, o sală de jocuri, club de noapte cu o capacitate de 140 de locuri și terasa Perla cu panoramă extraordinară a stațiunii.
Restaurant Hotel Perla
Hotelul are 2 restaurante: restaurantul Tirolez cu o capacitate de 85 de locuri și restaurantul Internațional cu o capacitate de 250 de locuri.
Sala Conferinte
Centrul de conferințe Perla dispune de 3 săli de evenimente cu capacitate între 15 – 80 locuri, complet echipate, ideale pentru evenimente corporate precum: training, seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri.
SPA Hotel Perla
Centru Spa are o suprafață de 1020 mp și are o piscină interioară, piscină pentru copii, jacuzi, saună umedă și saună uscată, fitness, două saloane de masaj.
Baza de Tratament are 7 cabinete de tratament cu personal calificat.
In cadrul bazei de tratament al hotelului Perla se regăsesc proceduri de recuperare medicală: pneumoterapie ( ultrasonoaerosoli si inhalatii cu ape minerale), hidroterapie (hidromasaj cu ape minerale, baie galvanica), electroterapie( onizari, curenti diadinamici, curenti interferentiali, TENS, MENS), magnetoterapie, laserterapie, termoterapie (aplicații cu parafină), kinetoterapie & masoterapie (Reiki, Yumeiho, masaj terapeutic, reflexoterapie, limfmasaj)
Izvoarele de apă minerală tratează afecțiunile cardio-vasculare, diabetul zaharat, afecțiuni urinare (litiaze, infecții cronice) și anemii.
Cura internă cu apă minerală se face cu apa izvoarelor nr. 1, nr. 8 si 8 bis (același pavilion) și nr. 1 bis, nr. 3 și nr. 10 (același pavilion).

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie