Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRAIAN GRAND Hotel


Descriere

Hotelul Traian ★★★★ este un hotel istoric, de lux, construit in 1882.
Amplasare: Hotelul este situat in Iasi, in Piata Unirii, la 10 minute distanta de Teatrul National, 5 minute de gara si la 7 kilometri distanta fata de Aeroportul din Iasi.
Camere: Camerele si suitele sunt confortabile si au un decor elegant bazat pe contrastul dintre auriu si albastru. Mobilierul este clasic, iar dotarile sunt moderne: TV cu ecran plat, minibar, aer conditioanta, mocheta.
Restaurant: Oaspetii pot sa savureze o gama larga de mancaruri rafinate la restaurantul Traian, care are doua saloane si kocktail bar . De asemenea, hotelul mai dispune de un pub, denumit London Pub, care se afla la parterul hotelului.Servicii fara plata: facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, internet wireless.
In cazul inchirierilor salilor de receptie, hotelul pune la dispozitie in mod gratuit: ecran de proiectie, flipchart, consumabile, aer conditionat,asistenta tehnica pentru echipamentele inchiriate.
Servicii cu plata: transfer aeroport, spalatorie/calcatorie, darts, livrari de alimente, sali de conferinte, parcare.
Facilitati copii:
Copiii sub 7 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
Pentru copiii de pana la 2 ani, cazarea este gratuita in pat special pentru copii.
Copiii intre 7 si 12 ani au discount 50% la mic dejun si gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
Facilitati animale:
Pentru animalele mici de companie se achita o taxa de 5 euro/zi/animal.
Atractii in zona: Parcul Copou, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana, Parcul Teatrul National, Manastirea Sfintii Trei Ierarhi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie