Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Ambasador


Descriere

1937
Purtand semnatura arhitectului Arghir Culina, hotelul si-a deschis portile in anul 1937 si are in spate o istorie tumultoasa, care insa nu i-a stirbit nici frumusetea, nici importanta pe piata hotelier a Capitalei. A fost considerat de la bun inceput un hotel de top, multumit acelei mai moderne instalatii sanitare din Europaa cu care se luda la inaugurare.

Prezent

Ajungand in prezent, Hotelul Ambasador, ce initial oferea un confort de 3 stele oaspetilor sai, a beneficiat in 2012 de o renovare de proportii, incheiat in 2013, fiind astazi un hotel de 4 stele. Alaturi de amplasarea strategica in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii, hotelul ofer tuturor celor care ii trec pragul facilitati demne de luat in seam. O cladire-monument de arhitectura, hotelul este alegerea perfecta atat pentru o vacanta de relaxare, cat si pentru organizarea de evenimente private sau corporate de diferite tipuri. Cu o bogata istorie, ce se intinde de-a lungul a peste 75 de ani, Hotelul Ambasador monument arhitectonic , proiectat de arhitectul Arghir Culina in stil Art Deco poate fi considerat o emblema a Bucurestiului si un punct de reper din punct de vedere al calitatii si varietatii serviciilor pe care le ofera in cele 99 de spatii de cazare , un restaurant , o sala de evenimente cu terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris si 2 sali de conferinta.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.