Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN PALACE Hotel


Descriere

Hotel Green Palace ⭐⭐⭐ este amplasat pe un platou montan intr-un cadru natural, deosebit si intim. Fiind situat la aproximativ 350 m de telecabina pe strada Tirul cu Porumbei Nr 2 in cartierul cu acelasi nume.

Amplasarea hotelului Green Palace Hotel ofera oportunitati multiple pentru amatorii de drumetii, fiind aproape de principalele trasee marcate.

Facilitati:

Hotelul Green Palace oferă acces gratuit la Wi-Fi, facilități gratuite de grătar și terasă. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar o stație de autobuz se află la 300 de metri.

Green Palace Hotel va pune la dispozitie un total de 24 de camere single, duble, triplex si 1 camera superioara.Camerele dispun de baie privată cu duș sau cadă, TV cu canale prin cablu și zonă de relaxare. De asemenea, au podea cu mochetă. La cerere sunt disponibile facilități de spălătorie și de călcătorie.

SAUNA – JACUZZI CENTRU SPA : Oaspeții noștri se pot relaxa la jacuzzi și sauna uscata din cadrul hotelului.

Camera single: camere single la standard de 3* cu pat matrimonial, sunt excelente pentru cazările individuale.

Camera dubla: 17 camere duble la standard de 3*, cu pat dublu matrimonial, sunt excelente pentru cazările de o persoana, cuplu sau pentru doi oaspeți ce doresc să doarmă în aceeași cameră.

Camera tripla: 4 camere triplex la standard de 3*, pentru 2 adulti si 1 copil, incluzand un pat mare si o canapea extensibila.

Camera superioara: camera superioara 3*, o camera mare ce contine pat matrimonial, set fotolii.

Este disponibil şi room service. La o plimbare de 3 minute există un restaurant și un magazin alimentar.

Castelul Peleș și gara se află la 1 km de hotel, iar la 3 km există o pârtie de schi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie