Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPITAL PLAZA Hotel


Descriere

Hotelul Capital Plaza este situat ideal în Bucureşti, între Piaţa Victoriei şi zona plină de viaţă Dorobanţi. Proprietatea oferă camere elegante şi preparate culinare rafinate.
Camerele elegante reprezintă un refugiu confortabil după o zi lungă de afaceri sau de vizitare a obiectivelor turistice din Bucureşti.
În întregul hotel se oferă acces Wi-Fi gratuit
Kübler Kaffee poartă numele fostului loc de întâlnire preferat de elita intelectuală şi personajele boeme locale, fiind o versiune modernă a cafenelelor din Bucureşti de la începutul secolului al XX-lea. Localul are un design practic, subliniat de lămpile sferice aflate deasupra fiecărei mese.
În fiecare dimineață, hotelul oferă un mic dejun tip bufet. Restaurantul 1880 al Hotelului Capital Plaza serveşte preparate din bucătăria mediteraneană, inclusiv fructe de mare delicioase, prezentate într-un mod estetic. Somelierul vă poate oferi recomandări din lista vastă de vinuri disponibile.
Hotelul Capital Plaza oferă parcare privată contra cost.
Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, gastronomie și arhitectură.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie