Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VARFUL CU DOR Casa

   Strada Vârful Cu Dor 2, Sinaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Casa Vârful Cu Dor ⭐⭐⭐ se află în Sinaia, la mai puțin de 800 de metri de Castelul Știrbey și la 2,8 km de casa memorială George Enescu.
Casa Varful Cu Dor este o proprietate recent construită pe 3 niveluri și oferă 8 camere pline de caracter. Toate sunt mobilate la standarde excelente, într-un stil elegant, dar confortabil. Aproape fiecare cameră a proprietății are o vedere frumoasă la crestele munților și este posibil să auziți chiar și sunetul râului care curge aproape de casa noastră.
Toate camerele au un pat queen-size și au fost proiectate pentru a satisface așteptările sau cerințele oaspeților noștri.
Fiecare cameră are baie proprie, amenajată modern, dotată cu cabină de duș, cadă sau jacuzzi. Este perfect pentru cuplurile care caută o evadare romantică, deoarece aici pot găsi camere cu pat cu baldachin și jacuzzi.
Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru familiile care caută vacanța perfectă, deoarece avem camere de familie mari, cu canapele extensibile.
Dacă treceți pe aici sau călătoriți la serviciu, veți găsi aici Wi-Fi gratuit și o cafea bună, care ar putea fi servită în zona noastră de luat masa în stil cafenea, lângă șemineu sau pe terasă.
Pentru cititorii pasionați, avem o bibliotecă din care puteți alege o carte bună în timp ce vă bucurați de cafea.

Casa are un spațiu pentru depozitarea de echipament de schi.
În Sinaia și zona din jur, oaspeții pot opta pentru activități, cum ar fi schi, ciclism și drumeții.

Punctele de atracție renumite situate în apropiere de Casa Vârful Cu Dor includ Mănăstirea Sinaia, parcul Dimitrie Ghica și Castelul Pelișor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie