Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX COCHET

   Str Urlatoarei Nr26, Busteni, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Complex Cochet Busteni ⭐⭐⭐⭐ este situat într-o pozitie în care linistea, aerul curat si peisajele de vis, indiferent de anotimp, sunt la loc de cinste.
Amplasarea este ideala, la numai 300 m de DN1, în orasul Busteni – cartier Poiana Tapului, pe traseul catre Cascada Urlatoarea, aproape de padure, drumul fiind usor accesibil pentru orice mijloc de transport.
Cele 20 de camere moderne si confortabile, zonele de living – relaxare si restaurantul, contin toate dotarile necesare pentru a petrece un sejur linistit, asteaptând sa fie explorate, pâna când devin parte din povestea fiecarui oaspete.
Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa, iar bazinul plin cu pastravi si piscina indoor sunt o parte dintre marile atractii.
Complex Cochet va pune la dispozitie Restaurantul cu o capacitate de 130 de locuri. Fie ca este o petrecere numeroasa sau restransa, traditionala sau moderna, va stam la dispozitie, asigurandu-va de atentia noastra pentru orice detaliu.]
Complex Cochet va pune la dispozitie Gradina Terasa cu o capacitate de 50 de locuri. Terasa este deschisa pentru toti doritorii. Organizarea orcarui eveniment, aici, fie ca este vorba de o petrecere numeroasa sau restransa, traditionala sau moderna, se bucura de responsabilitatea si profesionalismul care ne caracterizeaza.
Locatia îsi întâmpina oaspetii si cu amplasamentul celor 3 foisoare cu o capacitate de 30 de locuri, ce completeaza peisajul, dar si cu bazinul cu pastravi, oferind astfel o atmosfera de neuitat, ambient de eleganta si rafinament

SERVICII
Dorind sa satisfaca pâna si cele mai extravagante gusturi ale clientilor sai, Complex Cochet va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

◆ receptie non-stop
◆ restaurant, terasa si bar
◆ room service
◆ parcare auto
piscina /sauna /masaj
◆ jocuri de ultima generatie pe console PlayStation 3/XBox
◆ jocuri de societate: table/rummy/sah/carti
◆ transfer persoane de la gara si aeroport (contra cost)
◆ plata cash, card, virament, tichete de vacanta
◆ sauna – 50 lei (maxim 4 persoane) / sedinta
◆ masaj – la cerere, contra cost
Internet WI-FI GRATUIT – în toate camerele, restaurant, bar si pe terasa.

PROGRAM KARAOKE | ORCHESTRA | DJ | TRUPA DE DANS | CABARET – la cerere, contra cost.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie