Domeniul Conacul dintre Vii ⭐⭐⭐⭐ este localizat in una din cele mai faimoase zone viticole din Romania, Dealul Mare, jud Prahova si va ofera o experienta de neuitat prin relaxare, odihna activa si stimulare gastronomica.
La numai o ora distanta de Bucuresti, intr-un cadru de poveste, la adapostul viilor si ciresilor, cu gazde primitoare si bucuroase de oaspeti, Domeniul Conacul dintre Vii va promite inainte de orice, o experienta a simturilor si gustului.
Conceptul inedit si dotarile definesc ceea ce ati cautat in Romania si nu ati gasit inca: o oferta turistica pur ecologica din regiunea Urlati, Prahova care aplica intocmai principiile ecoturismului intr-o combinatie unica de facilitati pentru interactiune responsabila cu natura, vacanta, purificarea dietei si a modului de viata, divertisment, comunicare, studiu si flashback de civilizatie romaneasca de demult.
Conform structurii de cazare, Conacul dispune de un numar total de 19 camere, dupa cum urmeaza:
* 3 camere cu pat matrimonial cu cerdac
* 6 camere cu pat matrimonial standard
* 3 camere twin standard;
* 1 apartament cu pat matrimonial si pat suplimentar
* 2 junior suite cu pat matrimonial si un pat suplimentar
* 4 camere cu pat matrimonial si cu sofa (pe 2 nivele)
Cina / Pranz
Conceptul bucatariei noastre este de fine-dining dar se poate adapta si la cel traditional, in functie de tipul evenimentului.
La noi in Conac nu exista nimic semi-preparat sau congelat totul se gateste pe loc, aprovizionarea fiind facuta cu produse proaspete de la furnizorii din zona.
Ne face placere ca impreuna cu Bucatarul Chef sa concepem meniuri echilibrate nutritional din produse proaspete de sezon.
Informatia asupra preferintelor culinare ale oaspetilor nostri ne ajuta foarte mult sa personalizam aceste meniuri.
Din experienta anterioara, venim catre Dumnevoastra cu propunerea, de a opta pentru cina, pe varianta de fel principal, piesa intreaga prezentare a Bucatarului Chef, flambat si proportionat in fata oaspetilor.
Sala de Conferinte
Capacitate: 150 persoane, set-up teatru
Set-up: se adapteaza in functie de numarul de persoane si nevoile oaspetilor, conform normelor actuale de protectie
Dotari: instalatie de A.C. si ventilatie, videoproiector, ecrane, flip-chart-uri, consumabile, wi-fi
Nota: In functie de preferintele Dumneavoastra pentru orice eveniment solicitat, spatiile si procedurile noastre respecta toate masurile de siguranta si protectie a sanatatii clientilor nostri, conform noilor dispozitii in vigoare.
Degustarile de Vinuri
Sunt organizate in crama Conacului sau in LEISURE POINT (partial acoperit) pentru grup minim 10 persoane.
Degustare 4 sorturi: Vinuri albe, vinuri rose, vinuri rosii sau combinate cu exemplificare culinara
Degustare 5 sorturi: Vinuri albe, vinuri rose, vinuri rosii sau combinate cu exemplificare culinara
Exemplificare culinara: Minitartine asociate fiecarui sort prezent in degustare
VindeGust:
Sesiune de training interactiv pentru exemplificarea si dezvoltarea conceptului "Spune-mi ce vin bei, ca sa-ti spun ce sa mananci", un concept nou de degustare, dezvoltat de noi impreuna cu Chef George Mitran si Somelierul Sergiu Nedelea (vorbitor de limba engleza).
Timp estimat: 1.5 - 2 h
Wine Tasting after Dinner:
Program dezvoltat impreuna cu Somelierul Sergiu Nedelea. Se organizeaza in continuarea cinei, cu diferite tipuri de branzeturi
maturate si dublu maturate la care se adauga fructe, poame si desert. Vinurile rosii de TOP se "asorteaza" cu branzeturile si poamele. Vinurile semi-dulci aromate si spumantul vor fi corelate cu desertul cinei.
Timp estimat: in functie de interes, de la 30 min pana la "infinit"
Nota: Fiecare masa poate fi continuata de noul concept Wine Tasting after Lunch / Dinner
,,Initierea in arta vinului si a viei”:
Se desfasoara pentru inceput in mijlocul viei unde oenologul face o introducere in aceasta arta povestind despre teroir, panta, expunerea la soare, calitatea solului, pozitionare la soare curenti si alti factori de mediu care influenteaza calitatea si caracteristicile vinului. Dupa aceasta expunere se explica lucrarile de intretinere si tehnica de culegere a strugurilor urmand apoi ca trainingul sa se mute in curtea conacului
unde se transforma fizic strugurii in must (aici oaspetii sunt invitati sa
participe efectiv) si se explica transformarea mustului in vin cu etape si tehnici.
Timp estimat: aproximativ 3.5 – 4 ore
Nota: Venim cu precizarea ca in lunile in care viile nu vor avea struguri de cules, noi ne putem organiza pentru a desfasura aceasta activitate, indiferent de sezon, avand furnizorii potriviti
Activitati de entertainment extra, va sugeram:
• masa cu specific de stana;
• caricaturist ( caricaturi individuale si de grup ),
• DJ, formatie live,
• vizite si transport la cramele din apropiere (la cerere, in functie de disponibilitatea lor),
• echitatie,
• ansamblu folcloric,
• vizitarea Muzeului Bellu si a Manastirii Jercalai,
• paintball,
• initiere in arta dansului si multe altele.