Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CUMPANA Cabana

   Dj704i, Buda, Arefu, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Cabana Cumpana ⭐⭐ este situata pe malul stang al Lacului Vidraru, in comuna Arefu, judeţul Argeş, intr-o zona depresionara, la o altitudine de 860 m, cu o larga perspectiva asupra lacului Vidraru si a muntilor Fagaras.
Cabana Cumpana a fost renovata la inceputul anului 2016 si redeschisa turistilor incepand cu luna mai 2016.
Cabana dispune de 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble si 3 apartamente dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.
Cabana Cumpana oferă următoarele facilităţi: parcare exterioară, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, teren de fotbal, foc de tabără.

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri şi terasa restaurantului, ce pune la dispoziţie un numar de 40 locuri, vă aşteaptă cu o bucătărie tradiţionala, bazată pe preparate gustoase cu specific romanesc. Restaurantul permite organizarea unor momente festive- aniversări, dineuri sau evenimente private.
Barul de zi cu o capacitate de 12 locuri şi terasa barului de zi, ce pune la dispoziţie un numar de 10 locuri sunt locurile potrivite pentru discuţii sau pentru a savura simple momente de relaxare.

Cabana Cumpana oferă multiple posibilităţi pentru petrecerea timpului liber şi pentru activităţile de team-building si anume:
– plimbari cu vaporasul pe Lacul Vidraru
– posibilitati pentru cantonamente si antrenamente loturi de sportivi
– team-building si tabere tematice pentru elevi si studenti
– seri traditionale cu foc de tabara
– teren de fotbal

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie