Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA CONAC Resort

   Unnamed Road, Milosari, Hulubesti, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Aflat la doar 60 minute de Bucuresti, intre Dealurile impadurite ale Comunei Hulubesti, LA CONAC RESORT este locul unde te deconectezi de rutina zilnica si te relaxezi cu adevarat.

Iti este dor de dealurile impadurite, de linistea naturii, de cantatul pasarilor si aerul proaspat? Iti este dor sa redescoperi natura in toata splendoarea ei, intr-o plimbare cu bicicleta sau la pas prin padurile din imprejurimi?

Cele 8 camere de lux (Residential, Executive, Deluxe, Mansard, Relax, Garden, Premium) sunt intim ascunse in dealurile impadurite si permit vederea neobstructionata spre padure, prin geamurile largi si de pe terasa privata a fiecarei camere. Suprafata vitrata mare creaza impresia ca natura de afara se contopeste cu interiorul.

  • Terasa cu vedere la padure, in fiecare camera
  • Flat TV
  • Uscator de par
  • Accesorii: halat de baie (la cerere), papuci
  • Wi-Fi gratuit

SAVUREAZA UN COCKTAIL DE EXCEPTIE PE ALEEA CULORILOR
Fie ca vii pentru o zi in mijlocul naturii pentru o escapada de weekend sau o vacanta de familie LA CONAC RESORT vei avea de fiecare data o experienta personalizata si vei petrece momente memorabile savurand cocktail-uri de exceptie.

ZONA SPA - Piscina exterioara
LA CONAC RESORT va pune la dispozitie o zona SPA, unde turistii pot folosi piscina exterioara unde puteti savura un cocktail racoros in zilele insorite de vara.

OLD TIMER - Plimbari cu masini de EPOCA.
Masinile au starnit de-a lungul timpului pasiuni arzatoare in randul barbatilor, mai ceva decat cele starnite de cele mai frumoase femei. Pentru majoritatea barbatilor, a conduce masina visurilor intrece ca intensitate aproape orice experienta. Fa-i un cadou de neuitat prietenului tau si ofera-i o plimbare cu o masina de epoca, fa-l sa traiasca pentru o ora atmosfera de pe strazile Micului Paris.

LA CONAC RESORT, se adreseaza celor cu varsta minima de 16 ani.
Si aici se mizeaza pe liniste. "Nu vrem sa fim intelesi gresit, iubim copii insa am inteles ca uneori clientii nostri tanjesc si dupa momente de liniste si relaxare si rasfat . La acest lucru ne-am gandit si noi atunci cand am hotarat sa incercam acest concept.

COCKTAIL & EVENT CATERING - The Cocktail Bus
Dupa multi ani de formare in locatii dintre cele mai diverse, in tara si strainatate, va putem oferi calitatea si profesionalismul in zona cocktailurilor, intr-un mod inedit. Fie ca este vorba de un targ tematic sau un festival, concert, petrecere de companie, nunta sau zile de nastere, cocktail bus-ul nostru mobil este potrivit pentru orice tip de eveniment. Indiferent daca plănuiti o mica petrecere privata cu doar cativa prieteni sau un eveniment de amploare – vom fi acolo oriunde pentru ca asa cum un Martini fara o maslina nu e un Martini cu adevarat, nici o petrecera fara Cocktail Bus-ul nostru masliniu nu e completa!

LA CONAC RESORT - Terasa
Iubim natura la fel de mult pe cât iubim designul, în special designul cu amprentă nostalgic-urbană. Terasa noastră minimalist-industrială este perfectă pentru un desert savuros sau un cocktail, într-o zi însorită.

COVID-19 - Siguranta
Pentru ca tu si ai tai sa va bucurati de o vacanta in deplina siguranta, am pus la punct noi proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatiile comune, conform cerintelor si recomandarilor legate de COVID-19. Am creat locuri de relaxare comfortabile si spatioase pe intreaga arie a pensiunii, pentru a asigura distantarea sociala. Iar daca restaurantele nu vor putea fi deschise inca, vom servi meniuri gourmet delicioase direct in camera sau pe terasa privata.

ACTIVITATI LA CONAC RESORT:
  • Plimbari cu bicicleta
  • Teren multifuncțional
  • Mini excursie/drumetie Turnul Chindiei
  • Drumetii in Padure
  • Plimbare cu masini de epoca
  • Piscina

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie