Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NONI Pensiune

   Strada Valea Azugii Nr 23, Azuga, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Noni ⭐⭐⭐ este locul unde găseşti tot ce ţi-ai putea dori de la o pensiune, totul la un preţ foarte competitiv.
Camerele sunt aranjate până la cel mai mic detaliu. Mobilier modern, camere cu balcon şi privelişte direct către Munţii Bucegi, băi amenajate cu mult bun gust după cele mai înalte standarde, mocheta antifonică, TV Flat Screen şi Wi-Fi gratuit, toate acestea fac parte din "trusa de vacanţă" pe care o oferim celor ce doresc să "evadeze" din marile oraşe.
La noi, stresul, nervii şi oboseala au interdicţie! Dorinta noastră este să vă oferim o vacanţă de neuitat cu ajutorul personalului special antrenat să creeze o atmosferă cât mai plăcută şi să răspundă prompt dorinţelor si necesităţilor dumneavoastră.
Pensiunea se afla pe Valea Prahovei, in Azuga si este amplasată la aproximativ 100 de metri de partia de ski Sorica, astfel încât să puteţi ajunge uşor, pe jos, fără a fi nevoie de alte mijloace de deplasare.
Capacitatea pensiunii este de 15 camere:
• 8 camere triple (se poate închiria şi în regim single, preţul fiind mai redus)
• 4 camere matrimoniale
• 3 apartamente spaţioase
• 2 apartamente Pensiunea Noni Boutique
Toate camerele sunt mobilate şi utilate modern, cu mobilier de cea mai înaltă calitate, balcon propriu, baie cu duş, uscător, prosoape, articole de baie, mochetă antifonică, TV flat screen, Wi-Fi gratuit si facilităţi preparare ceai şi cafea.

Facilitati pensiune:
-Restaurant
-Parcare privată
-Camere cu balcon propriu
-Terasă panoramică acoperită
-2 Foișoare cu masă și băncuțe
-Lounge
-Jacuzzi
-Sauna
-Sală de fitness
-Board games
-Bar
-Wi-Fi gratuit
*Gratarul nu se poate folosi decat de personalul hotelier
*unele servicii sunt contra cost

Conferinte, seminarii & teambuilding:
Se pot organiza conferinte, seminarii & teambuilding-uri in sala de conferinte, care are o capacitate de 30 de locuri in sistem "Seminar" (la masa), si 40 de locuri in sistem "Teatru" (fara mese).
Sala este dotata cu flipchart, monitor de prezentare cu diagonala de 1.5m, Wi-Fi si prize LAN.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie