Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBLIQUE Villa


Descriere

Vila Oblique Forest & SPA este situata in statiunea montana Sinaia.
Vila este formata din camere duble cu pat matrimonial-20, camere duble twins-1, suite3 si ofera o sala de conferinte (capacitate 40 locuri), un restaurant (capacitate 40 locuri) si centru SPA (sauna finlandeza, hamam, jacuzzi exterior, sala masaj).
Facilitati: parcare gratuita 20 de locuri ce nu necesita rezervare, cablu TV, Wi-Fi gratuit in toate camerele, minibar, camera speciala pentru depozitare echipament sportiv cu sistem incalzire clapari, acces gratuit SPA, terasa cu barbeque, jacuzzi exterior, karaoke.Camerele duble standard sunt dotate cu pat dublu matrimonial, televizor, sal de baie cu cabin de dus si feon.
Pentru urmatoarele tipuri de camere tarifele se pot confirma la cerere:
-Camerele duble superioare.Ai la dispozitie 25 mp, pat dublu matrimonial sau paturi twin, televizor, minibar, sala de baie cu cada, feon.
-Camera dubla superioara cu balcon are 25 mp, pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sala de baie cu cada, foehn, balcon.
-Camera dubl deluxe iLLi pune la dispozitie 30mp, colt de citit sii relaxare, pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sal de baie cu cad, feon, balcon.
-Camere Premiere King au 35 mp, pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sal de baie cu cad, feon balcon.
-Suite VIP. Au peste 40 mp, E lux, calm si voluptate care ofer pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sal de baie cu cad, feon, balcon.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie