Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARAUL RECE Hotel

   Bulevardul Libertatii Nr 155, Busteni, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Paraul Rece ⭐⭐⭐ este situat in Busteni langa DN 1 (E60).
Facilitati hotel: Hotelul, restaurantul si celelalte spatii existente au fost in intregime renovate si dotate cu instalatii noi, mobilier modern, TV color, telefonie, internet, utilaje conform standardelor actuale. Unitatea a reintrat in circuitul turistic in anul 2007.
Facilitati Camere: Hotelul dispune de 14 camere duble, (2 suite compuse din: 1 camera dubla, 1 camera single, baie si hol) de 3 locuri; camerele sunt dotate cu bai proprii, minibar, Tv cablu, internet gratuit, telefon cu acces national si international, sonorizare ambientala.
Camera dubla este dotata cu pat matrimonial, mobilier modern, baie proprie cu cabina pentru dus, televizor color conectat la cablu TV, frigider, telefoncu acces national si international (taxare separata), internet prin cablu si wireless cu acces gratuit.
Suita are doua camere si un hol, o camera cu pat matrimonial, mobilier modern, televizor color conectat la cablu TV, frigider, telefon cu acces national si international (taxare separata), internet prin cablu si wireless cu acces gratuit si sonorizare ambientala. A doua camera are pat single, televizor color conectat la cablu TV.
Suita este dotata cu baie proprie cu cabina pentru dus, iar pe hol se afla o canapea si un fotoliu din piele.
Restaurant: Restaurantul este unul de 3 stele; terasa are o capacitate de 60 de locuri, iar un grill este pus la dispozitia clientului; micul dejun este inclus in tariful de cazare. Elegant si rafinat, cu 80 de locuri la mese,amenajate in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul va ofera, intr-o ambianta selecta, o gama diversa de preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si internationala, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara.
Servicii gratuite: internet, camera de bagaje, parcare.
Servicii cu plata: telefon national / international.
Animale de companie: Accesul cu animale de companie nu este permis.
Atractii in zona: Sfinxul, Babele, Cascada Urlatoarea, Crucea de pe Caraiman, Castelul Cantacuzino, Manastirea Caraiman, FunPark Kalinderu, Adventure Park Zamora.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie