Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARC Hotel


Descriere

Statiunea balneoclimaterica Amara,una din cele 10 statiuni balneoclimaterice din Romania este situata la 125km de Bucuresti si la 8km de orasul Slobozia, beneficiaza de factori naturali de cura datorita namolului sapropelic si a apei lacului Amara.Lista indicatiilor terapeutice este una cu care putine alte statiuni, chiar si straine, se pot lauda.
Climatul de stepa indulcit de parcul statiunii reprezinta o adevarata oaza de verdeata ideala pentru relaxare.
Apa lacului fiind hipotona,bogata in saruri de sulfati, bicarbonate, cloruri, ioduri, bromuri si saruri de magneziu, a dus la formarea unui namol cu carecter terapeutic apreciat.
Compexul Balnear Parc***, aflat la doar la 50 de metri de lacul Amara e format din doua hoteluri, de trei respectiv patru stele, o baza de tratament, cabinet medical, restaurant, sali de mic dejun, sala de conferinte, plaja proprie, baruri si terase. Este situat in mijlocul naturii, inconjurat de parcul ce duce spre plaja.
Garantam cele mai bune spatii de cazare, servicii si tratamente benefice.
Hotelul Parc clasificat la trei stele are o capacitate de 432 locuri. Cazarea se face la receptia hotelului la una dintre cele trei optiuni de camere:
- camera single
- camera double
- apartament (jacuzzi sau cada cu vibromasaj)
Camerele spatioase ofera confort si intimitate sejurului dvs si sunt dotate cu aer-conditionat, frigider, telefon, baie proprie, birou, balcoane, wi-fi, tv-cablu.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie