Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSADA Hotel

   Bulevardul Basarabilor 2729, Curtea De Arges, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Posada ⭐⭐⭐ este situat in centrul orasului Curtea de Arges, veche cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, cu un trecut si dovezi de glorie cu nebanuite comori pentru amatorul de monumente istorice, pasionatul de folclor si arta populara, dar si pentru cei care doresc sa admire frumusetile naturii.

Hotelul este situat la numai 300 metri de legendara Manastire a Mesterului Manole si are o capacitate totala de 49 camere (camere cu pat matrimonial, camere cu paturi twin si 1 apartament).

Hotelul ofera conditii optime atat pentru organizarea de evenimente corporate (conferinte, seminarii, team-building-uri, workshop-uri) sau evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private, banchete) cat si pentru odihna si recreere.

Hotelul Posada dispune de 98 de locuri de cazare, repartizate astfel:
– 34 camere cu paturi twin
– 14 camere cu pat matrimonial
– 1 apartament

Spatiile noastre de cazare sunt generoase, complet utilate, echipate cu accesorii de calitate, toate acestea pentru a va oferi confortul si intimitatea dorite. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu bai proprii, minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon, centrala termica proprie, uscator de par. Apartamentul, format dintr-un living spatios si dormitor cu pat matrimonial, se distinge prin mobilierul si decoratiunile interioare ce amintesc de motivul Contelui Dracula.

Pentru familiile cu copii se pot pune la dispozitie paturi suplimentare.

Ora hoteliera Hotel Posada:
Check-in incepand cu ora 14:00
Check-out pana la ora 12:00

Salile de conferinte au o capacitate de maxim 50 si respectiv 15 locuri, echipate cu videoproiector, ecran de proiectie, flip-chart, internet wireless.
Echipa noastra dinamica va va consilia si sprijini pe tot parcursul evenimentului dumneavoastra, oricare ar fi natura acestuia: nunti, botezuri, petreceri private, intalniri de afaceri, conferinte, cursuri, seminarii, workshop-uri, team-building-uri, tabere tematice, excursii elevi si studenti, banchete si reuniuni.

Obiectivele turistice din oras:

– Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca, Biserica Olari
– Manastirile din zona Curtea de Arges – Campulung
– Manastirea Robaia, manastirea Aninoasa, Biserica rupestra Corbii de Piatra, Manastirea Negru Voda

Excursii pe Transfagarasan:

– Cetatea Poenari, Lacul Vidraru
– Organizarea unor petreceri traditionale cu foc de tabara si dansuri folclorice la Cabana Paraul Capra
– Croaziera cu vaporasul pe Lacul Vidraru.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie