Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YAKY CENTER Hotel


Descriere

Localizat in centrul Pitestiului, Hotel YAKY CENTER ★★★ ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru recreere.
Hotel YAKY CENTER ★★★ este un lux accesibil atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei ce doresc sa descopere principale puncte de atractie turistice din Pitesti.
Incepand cu anul 2009 Hotel YAKY CENTER ★★★ si-a deschis portile, detinand un numar de 45 de camere spatioase si confortabile, doua sali de conferinte, un restaurant si un bar cafe pentru crearea locului perfect de relaxare.
Hotelul iese in evidenta prin arhitectura sa deosebita ce imbina stilul clasic cu cel modern, fiind un elegant hotel-boutique.
Obiective turistice: Muzeul Judetean Arges, Fantana Muzicala Pitesti, Galeria De Arta Pitesti, Muzeul de Arta din Pitesti.
Masa se poate servi in restaurantul propriu (in camera dubla cu 2 adulti):
  • un copil cu varsta pana la 8 ani (neimpliniti) sau 2 infanti (pana la 2 ani neimpliniti) beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar; (in apartament cu 2 adulti):
  • un copil cu varsta mai mare de 8 ani, sau al treilea adult va achita micul dejun 23 lei;
  • 2 copii cu varsta pana la 8 ani (neimpliniti), cu achitare mic dejun pentru al doilea copil 23 lei.
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte este situata la etajul 2 al hotelului, beneficiaza de lumina naturala si dispune de urmatoarele dotari: videoproiector, internet wireless, flipchart, consumabile, ecran de proiectie fix sau mobil, notes si pix pentru conferinta.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie