Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Paradise Resort


Descriere

Aqua Paradise Resort este situat pe drumul principal Burgas-Varna, lAeng cel mai mare parc acvatic din Balcani. Complexul este la 500 m. departe de plaj Si ocup o suprafaT total de 36 237 mp. Aan verdeat luxuriant se afl cldirea hotelului cu patru etaje, 2 blocuri de studiouri Si apartamente, complex sportiv, un amfiteatru, piscine interioare si in aer liber, centru de conferinte, spa, centru pentru copii, varietate de restaurante Si baruri.

Complexul Aqua Paradise ofer camere duble, camere de familie si apartamente cu un total de 432 de unitTi, oferind lux, stil Si confort.

RESTAURANTE SI BARURI
MAencruri gustoase, buturi rcoritoare si cocktailuri v asteapt in cele dou restaurante tematice si diferite baruri.
Restaurantul principal este situat pe o suprafat de 750 mp si poate gzdui 350 de persoane, care se vor bucura de atmosfer elegant si preparate delicioase din buctria bulgar si international, inclusiv meniuri pentru copii, optiuni vegetariene si vegane.


SPA & SNTATE
Centrul spa modern ofer o gam larg de tratamente de frumusete si de corp. Facilittile includ echipamente moderne de fitness, saun, baie de aburi, jacuzzi, baie turceasc, salon de infrumusetare si o piscin interioar.

SPORT & DIVERTISMENT
Hotelul ofer o varietate de facilitti sportive, inclusiv bowling, 1 terenuri de tenis si 1 teren de sport pentru cei crora le place s rmAn activi.
Cele 2 piscine in aer liber pentru adulti, inconjurate de soare si terase verzi, v ofer posibilitatea de a alege intre 2 zone in functie de preferintele dvs. - zona de relaxare, unde puteti s v relaxati si s v bucurati sau s v bucurati de o zon activ, distins de echipa noastr de animatie.


ACTIVITTILE PENTRU COPII SI TINERI
Copiii sunt oaspetii foarte speciali in Aqua Paradise. in clubul pentru copii, cu o suprafat total de interior si exterior de 330 mp, veti gsi tot ceea ce copiii dvs. au nevoie pentru a v bucura de o vacant plin de distractie.
O piscin pentru copii si o piscin pentru copii in grdin si un sector in piscina interioar sunt la dispozitia tuturor oaspetilor tineri.
O sal special, dotat cu jocuri interactive moderne, asteapt adolescentii s se bucure.

PARC ACVATIC
Toti oaspetii hotelului au acces gratuit la Nessebar 'Aqua Paradise' - cel mai mare si mai atractiv parc acvatic din Bulgaria (40 de acri), cu peste 40 de atractii si facilitti, emisiuni zilnice si jocuri. Parcul acvatic Nessebar este o aventur de unde, cu sigurant, nu vei scpa, iar emotia petrecut va lsa amintiri de neuitat pentru o var incAentat in Bulgaria!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie