Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDRES Hotel


Descriere

Amplasat la o distanta de 200m de Spitalul Judetean Nr.1, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500 m de Parcul Romanescu - cel mai mare parc natural, Hotelul Andres a fost construit pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri si turistilor care doresc sa petreaca o perioada in Craiova intr-o atmosfera intima si revigoranta, asigurat de dotarile de patru stele la preturi de trei stele.
Facilitati hotel: Hotelul este dotat si cu o sala de conferinte modern echipata (video proiector, internet, telefon international etc.) cu o capacitate de 30 locuri. Mentionam ca hotelul dispune de parcare proprie atent supravegheata.
Facilitati camere: Confortul camerelor impartite in camere pentru fumatori si nefumatori este sporit si prin dotarea acestora cu: aer conditionat, televiziune prin cablu, birou de lucru, internet wireless, telefon cu acces international, minibar si un mobilier modern.
Restaurantul ofera turistilor posibilitatea de a servi intr-o ambianta placuta preparatele culinare oferite intr-o ambianta eleganta, amplasat fiind la parter si cu o capacitate maxima de 80 locuri.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie