Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL Hotel

   Calea Lui Traian Nr 369, Calimanesti Caciulata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Central ⭐⭐⭐ este o constructie cu un istoric vast, hotelul de suflet al oamenilor din Statiunea Calimanesti – Caciulata. Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt (45° 15` latitudine nordica si 24° 15` longitutidine estica, 280 m altitudine), statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.
Asadar, fie ca va doriti un concediu relaxant si reconfortant in statiunea balneoclimaterica, sau de tratament, Hotel Central dispune de toate facilitatile pentru o experienta unica.

Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cu unul si doua locuri. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa provenind din surse geotermale.
Hotelul are o baza de tratament ultramoderna, cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate totala de 1380 proceduri pe zi, aceasta fiind amplasata in incinta hotelului, avand multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear, la cele mai inalte standarde.

Piscine Hotel Central *** – piscine interioare si exterioare cu apa termala, modernizate.

Facilitati: Piscina dotata cu tobogane (In cadrul piscinelor Hotelului Central, toboganele functioneaza doar in zilele de Vineri, Sambata si Duminica), instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi.

Program Aqua Park Hotel Central:

Incepand cu data de 09.01.2023, activitatea in cadrul unitatii Aqua Park Hotel Central se va desfasura dupa cum urmeaza:

Luni – Joi: 10:00-18:00;
Vineri – Duminica: 09:00-19:00;

Tarifele de acces practicate la strand sunt urmatoarele:
– Acces unic strand adult (luni-joi inclusiv) – 35 lei/3h:30min/persoana;
– Acces unic strand adult (vineri-duminica inclusiv) – 40 lei/3h:30min/persoana;
– Acces unic strand copil: (luni-joi inclusiv) – 15 lei/3h:30min/persoana (copii 2-14 ani);
– Acces unic strand copil: (vineri-duminica inclusiv) – 20 lei/3h:30min/persoana (copii 2-14 ani);

Tarife aditionale:
– Adulti: 5 lei/30 minute/persoana;
– Copii: 3 lei/30 minute/persoana (copii 2-14 ani);
*Perioada de 3h:30min incepe la momentul activarii bratarii de acces la piscine*.
*Tarifele aditionale se aplica persoanelor care depasesc perioada de 3h:30min*.
Acces unic* – Biletul isi pierde valabilitatea la parasirea incintei Piscine Hotel Central.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie