Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX BALNEAR COZIA - Corp Caciulata

   Calimanesti Caciulata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul Balnear Cozia Corp Caciulata ⭐⭐⭐ este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata.
Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt, statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela.
Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica.
Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.
Corp Caciulata dispune de 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. In cadrul corpului hotelier turistii dispun de restaurant, bar de zi.
Corp Caciulata dispune de 3 sali de conferinta in cadrul carora se pot organiza: conferinte, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri de produse sau servicii.
Corp Caciulata are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, in cadrul careia turistii pot beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.
Facilitati copii:
- Copii pana la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani cazati in camera cu 2 adulti, se percepe 50% dintr-un loc de cazare, in functie de oferta.
- Copii peste 14 ani achita integral locul la cazare.
Animale de companie:
- Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta hotelului sau in camera de hotel.
Tratament: Baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria 3 stele, in sistem fisa cont.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie