Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Cu Tei


Descriere

Hotelul impresionant de luxos Casa cu Tei ★★★★ se află la numai 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Craiova şi vă oferă camere complet utilate, cu mobilier de epocă şi gastronomie rafinată.

Meniul reprezinta un amestec excepţional de diferite culturi şi tradiţii gastronomice, incluzând creaţiile originale ale bucătarului şef cu experienţă. O mare colecţie de vinuri şi personalul atent completează atmosfera rafinată din restaurant.

Casa cu Tei este, de asemenea, un loc perfect şi elegant pentru toate tipurile de evenimente, de la simple cocktailuri până la cine speciale, de la petreceri private până la prezentări de modă, de la reuniuni de familie până la întâlniri de afaceri.

Internet prin cablu este disponibil gratuit în întreg hotelul.

Proprietatea este foarte aproape de principalele atracţii turistice: parcuri, muzee, magazine, cinematografe, cluburi şi centre de afaceri.

Casa cu Tei este locaţia ideală atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cei care doresc sa descopere farmecul oraşului.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie