Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa LACULUI Pensiune


Descriere

Localizare: Valea Lotrului, jud. Valcea, DN 7A, km 19+800, ~3 km dupa barajul Bradisor, catre Voineasa, Comuna Malaia 247335
Arhitectura pensiunii prevede spatii comune largi si confortabile, la fiecare etaj, unde puteti sa stati seara cu prietenii.
Casa Lacului ★★★ ofera pentru cazare 10 camere: 7 duble si 3 triple, toate cu baie individuala, frigider si TV satelit.
Camerele au progamul TV satelit oferit de AKTA, iar in sala de primire de la parter avem Digi Satelit.
Sala de primire si restaurantul va ofera spatiu pentru masa, dans si petreceri.
Gradina va ofera terase, chioscuri si foisoare (avem si in copaci).
Internet: wi-fi gratuit in toata pensiunea, precum si in curte, fara parola.
Pensiunea nu accepta animale de companie.

Pensiunea va pune la dispozitie o sala de jocuri formata din:
1x Masa de Biliard,
• 1x Masa de Air-hockey,
• 1x Masa de Ping pong
• 1x Masa de Fotbal.
• Loc de joaca pentru copii
Informatii despre tarife pot fi aflate la bar.
IMPORTANT: copiii nu au voie in sala de jocuri decat insotiti IN PERMANENTA de un adult.

Gratar in curte:
Va putem pregati diverse preparate: carne de porc, mititei, carnaciori, pui – sau ceva local, un pastrav la gratar. Dvs. ne puteti supraveghea si da indicatii cu mana in care nu aveti paharul: stylish, practic si poate mai vedeti si la noi vreo reteta noua…
Daca vreti sa va faceti dvs. gratar: 100 lei / “etapa” (acest cost reprezinta munca personalului pentru curatenie, spalat vesela etc. Stim ca dvs. lasati curat – si va multumim ca ne faceti munca mai usoara – dar tot trebuie sa mai spalam o data).

Acces la bucatarie:
Pensiunea are o bucatarie curata, spatioasa si modern utilata; dar dumneavoastra nu veniti in concediu ca sa gatiti. Mai bine lasati-ne pe noi. In plus – si cel mai important – legea nu permite accesul persoanelor straine in bucatarie.
Pentru familiile cu copii mici, care au nevoie sa incalzeasca, sa prepare etc., avem cuptor cu microunde si fierbator in sala de mese. Nici macar pentru acest caz nu se poate intra in bucatarie.

Supraveghere video:
Pentru protectia impotriva raufacatorilor, pensiunea este supravegheata cu camere video. Acestea acopera curtea pensiunii, parcarea, precum si unele spatii comune, cum ar fi barul sau sala de jocuri.
Pentru a va asigura intimitatea, locurile unde dvs. va petreceti timpul liber (restaurant, foisoare, camere etc.) NU sunt acoperite de camere video.

Lacul Brădișor:
Pensiunea se afla pe malul lacului Brădișor. Acesta este un lac artificial, construit pentru Hidrocentrala Brădișor, si are o adâncime maxima de 70 metri. In dreptul pensiunii, apreciem adâncimea lacului la cca. 30 metri.
Malul lacului este foarte abrupt, iar roca este sfărâmicioasa, creând risc de alunecare!
Fiind un lac de acumulare hidroenergetic, lacul Brădișor este alimentat in mod continuu, ceea ce face ca apa sa fie extrem de rece, chiar si in cele mai călduroase zile de vara. In special din acest motiv, scăldatul in lac este foarte riscant: socul termic poate produce crampe musculare, contracții, soc cardiac, hipotermie si chiar înec.
Noi va stăm la dispoziție cu orice informație sau ajutor, însa nu putem asigura mijloace sigure de salvare in fata acestui gen de risc. Cea mai buna măsură este prevenirea.
Va recomandam, deci, sa nu va scăldați in lac, iar accesul copiilor la malurile lacului (inclusiv platforma) sa fie INTERZIS.


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie