Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPA


Descriere

Hotel Europa este asezat ultracentral, chiar in inima Targu-Jiului, pe axa ce uneste cele trei elemente brancusiene ale Ansamblului Monumental "Calea Eroilor" - Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului.


Un avantaj deosebit al hotelului este locatia centrala care ofera acces facil, distante foarte mici (de mers pe jos) catre principalele puncte de interes din oras: Ansamblul Monumental "Calea Eroilor", Teatrul "Elvira Godeanu", Muzeul de Arta, Muzeul Judetean "Alexandru Stefulescu", edificii religioase, institutii bancare si publice.


Hotel Europa din Targu-Jiu este un hotel de trei stele care ofera 28 de camere cu aer conditionat, telefon, TV, Internet si apartamente cu mobilier modern, etc.; are un restaurant care serveste bucatarie romaneasca si internationala, bar, terasa, Hotel Europa devenind astfel locul ideal de sedere in Targu-Jiu daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, daca sunteti in vacanta, fie ca sunteti singur, cu partenerii de afaceri sau cu familia.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.