Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Traian ★★★ este situat in centrul statiunii Caciulata.
Facilitati hotel: restaurant, internet wireless in holul receptiei, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, sala de conferinte, sala de fitness, piscina interioara cu apa termala, baza tratament (bai galvanice, curenti diadinamici, solux, curenti interferentiali, aerosoli individuali, magnetoterapie, ultrasunet, unde scurte, aplicatii cu parafina, masaj, dus subacval, bai bule, ionizare, bai plante, bai minerale (sulf-clorosodice), kinetoterapie, hidrokinetoterapie.
Hotelul Traian ★★★ dispune de 508 locuri de cazare care sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente.
Facilitati camere: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.
Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa: - se acorda in restaurantul Traian (categoria I-a) si Intim (categoria a-II-a). Se pot organiza mese festive, simpozioane, cantonamente.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie