Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CANAVES OIA HOTEL


Descriere

Complexul Canaves Oia este locul ideal pentru o ambianta de poveste.
Apartamentele recent renovate si elegant decorate intr-un stil minimal, cu verande private si privelisti fascinante asupra calderei.Hotelul este alcatuit din 3 sectiuni (Canaves Oia Hotel Canaves Oia Suites Canaves Oia Suites),situate la 100 m distanta unul fata de celalalt.

Facilitati si servicii: Piscina cu o vedere splendida spre Caldera,Pool bar,biblioteca, parcare private gratuita, Recepie 24 ore Servicii zilnice de curatenie Room service serviciu de concierge serviciu de spalatorie Wi-Fi gratuit Toti oaspetii de Canaves Oia hotel sunt intampinati la sosire cu o bautura racoritoare din partea casei, vin traditional din Santorini si fructe in camera.

Dotari camere: aer conditionat TV satelite, internet cu acces gratuit, seif, minibar, frigider, halat baie, papuci, uscator de par
Canaves Oia Hotel Santorini nu ofera facilitati pentru copii i nu ofera cazare pentru copii sub varsta de 13 ani din motive de siguranta.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.