Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Perla Villas


Descriere

Hotelul este construit intr-o locatie privilegiata, in inima insulei, pe faimoasa caldera din in Oia, zona unde fiecare casa, vila, ofera panorame uiitoare asupra vulcanului.
Hotelul este oficial aprobat si caracterizat ca 'Traditional', de catre Organizatia Nationala a Greciei pentru Turism (GNTO). La perla Villas este decorat in stil autentic de vechi si nou, acesta este situat la o distanta scurta de mers pe jos de statia de autobuz,de toate magazinee si restaurantele


Distante: 11 km de la Fira, capitala insulei. Satul Oia este situat pe partea de nord a insulei la 150 km deasupra nivelului marii.


Facilitati: piscina exterioara, terasa si terasa pentru sezlonguri, receptie 24h,, seif, camere pentru nefumatori, aer conditionat, shuttle bus cu taxa, internet WI FI gratuit in toate zonele publice, parcarea publica disponibila intr-o locatie apropiata.


Dotari si tipuri camere:
Superior Villa - pat matrimonial, zona living, baie cu jacuzzi, dus si veranda cu vedere la caldera si vulcan, internet WI-FI , Tv satellite, halat si papuci, frigider, telefon, aer conditionat, seif, uscator par.
Honewmoon villa - proapsat renovata, spatioasa si moderna cu un pat matrimonial, zona separata de living si chicineta, baia este cu dus iar pe veranda exista jacuzzi cu vedere la vulcan si caldera, la sosire o sticla de vin si fructe praospete.internet WI-FI , Tv satellite, halat si papuci, frigider, telefon, aer conditionat, seif, uscator par.
Junior suite - recent renovat, are un etaj superior, un loft cu pat dublu, baia are dus cu masaj si este la etajul superior iar la etajul inferior este o zona de living si o chicineta, veranda cu jacuzzi si vedere panoramica,la sosire o sticla de vin si fructe praospete.internet WI-FI , Tv satellite, halat si papuci, frigider, telefon, aer conditionat, seif, uscator par.
La Perla Suites - este o casa autentica in poestera care are aproximativ 300 ani vechime si a fost folosita ulterior ca vinarie.A fost renovata complet si transformata intr-un frumos suite de 2 camere,primul dormitor are un pat dublu matrimonial iar al doilea are un pat matrimonial si aditional un alt pat twin astfel putand fi acomodate 5 persoane.Suita are si o zona separat de living cu chicineta si o veranda mare in apropierea picinei cu un jacuzzi privat si vedere catre caldera, la sosire o sticla de vin si fructe praospete.internet WI-FI , Tv satellite, halat si papuci, frigider, telefon, aer conditionat, seif, uscator par.
Senior Suite - traditional si spatios cu 2 dormitoare cu paturi matrimoniale, 2 bai una cu jacuzzi si una cu dus, chicineta living separat cu sofa si un balcon foarte mare cu vedere catre caldera,internet WI-FI , Tv satellite, halat si papuci, frigider, telefon, aer conditionat, seif, uscator par.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.