Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELTA EST Hotel

   Str A Ii A, Nr 220, Sulina, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Delta Est Sulina ⭐⭐⭐ este situat central, la doar 3 km de plaja Sulina. Este foarte aproape de punctele de debarcare ale bărcilor rapide și oferă acces facil la toate punctele de interes pe care le oferă Sulina și Delta Dunării.
Delta Est Hotel are în componență 20 de spații de cazare, printre care camere duble matrimoniale sau twin, cu balcon, camere family sau apartamente cu unul sau 2 dormitoare, living și terasă.
Toate camerele au baie proprie și sunt dotate cu aer condiționat, minibar, tv prin cablu, wi-fi gratuit și alte facilități.
Pentru a ne asigura ca ai parte doar de cea mai buna experiență în concediu, Hotel Delta Est Sulina te invita sa deguști preparatele restaurantului nostru. Bucătarii șefi sunt gata să te încânte cu meniuri alese, mereu proaspete și pregătite cu grijă. Ingredientele sunt atent selecționate, iar meniul nostru a fost creat să satisfacă toate gusturile.
Dacă îți dorești să iei masa afara, restaurantul nostru pune la dispoziție o terasă acoperită cu pergolă, fiind pretabilă pentru orice tip de vreme și anotimp, astfel te poți bucura de preparatele favorite în orice condiții. Dacă ai un eveniment în familie îți putem rezerva foișorul nostru care îți va oferi intimitatea dorită.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie