Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR Hotel


Descriere

Hotel Aurelius este, din 2006, un simbol al statiunii si cel care combina eleganta cu sportul si cu bucuria gustului preparatelor bucatariei traditionale si internationale. Nobletea locului, serviciile de inalta calitate si eleganta, contureaza o atmosfera luxurianta, plina de confort.
Hotelul Aurelius este destinatia perfecta atat pentru sezonul de iarna cat si pentru cel estival. Privelistea catre masivul Postavarul si catre una dintre cele mai frumoase zone de schi si de activitati estivale este oferita de locatia ideala a hotelului nostru.
Situat intr-o zona care te lasa fara grai, intr-un peisaj maiestuos, pe marginea lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov, Hotel Aurelius este o oaza de liniste si relaxare.
Cu o atmosfera primitoare, Hotelul Aurelius va ofera posibilitatea de a savura delicioasele preparate ale bucatariei sale in restaurantul cu terasa pe lacul Miorita. De asemenea, evenimentele gazduite de noi- desfasurate in salile de conferite dotate cu cea mai noua tehnologie- sunt incununate de succes.
Bucurati-va de momentele dumneavoastra speciale la Hotelul Aurelius si relaxati-va in zona noastra de spa: piscina, jacuzzi, sauna si sala de sport.
Orice altceva, poate sa astepte in aceste momente de detasare si relaxare.
Restaurantul Traditional, renovat si decorat pentru a scoate in evidenta rafinametul locatiei, are o capacitate de 350 de locuri.
Salonul Miorita, dispus pe 2 niveluri, va ofera posibilitatea de a savura preparatele noastre intr-un cadru romantic si relaxant.
Privelistea va v-a taia respiratia. Salonul dispune de o capacitate de 300 de locuri.
Salonul Imperial si Salonul Belvedere evidentiaza capacitatea serviciilor noastre de a se adapta cerintelor dumneavoastra.
Va oferim cele mai delicioase si diversificate preparate.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie