Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIDOR Resort & Spa

   Branmoieciufundatasirneasimon Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Maridor Resort & Spa ⭐⭐⭐⭐ este situat pe DN 73 la intrarea în Bran dinspre Brașov, în Zărnești, Sat Tohanul Nou,având arhitectură modernă, cu o panoramă deosebită către Munții Bucegi și Piatra Craiului.Partiile Zanoaga se afla la 3 km de centrul Branului , urcand pe drumul Portii.

Hotelul este construit pe trei nivele, in amfiteatru cu o ahitectura moderna si rafinata, cu lift cu vedere exterioara catre Muntii Bucegi. Sta la dispozitia turistilor cu 65 camere duble, 35 duble twin, si 7 apartamente

Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu baie proprie,TV color, cabluTV,minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica, telefon,seif.

Camerele twin sunt cu două paturi separate și spațioase
Camera matrimonială este ideală pentru cupluri, având un pat dublu spațios, baie modernă și un balcon care oferă o priveliște minunată.
Apartamentul dispune de dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea neextensibilă.Apartamentele au in dotare 2 grupuri sanitare (unul cu jacuzzi).

Facilitati generale: receptie,restaurant,bar,terasa,foisor,facilitati de gratar, teren de sport multifunctional cu nocturna, (tenis, fotbal), ,tenis de masa,biliard,loc de joaca pentru copii,2 sali de conferinte,piscina exterioara, piscina pentru copii,centru spa,parc de distractie copii,

Centrul Spa format din saună, jacuzzi, masaj profesionist și piscină interioară, iar serviciile kinetoterapeuților sau aparatura modernă sunt condițiile ideale pentru ședințele de masaj.

2 Săli de conferință destinate întâlnirilor de afaceri cu capacitate de 35, respectiv 25 locuri, cu dotări moderne: videoproiector, microfoane wireless, ecran de proiecție, flipchart, sistem de amplificare

Restaurantul oferă preparate tradiționale românești și internaționale. Foișorul permite relaxarea în aer liber și prepararea unui grătar.Atât masa, cât și băuturile de la barul hotelului pot fi servite și în aer liber la terasa situată în fața restaurantului.

Servicii si facilitati cu plata: inchirieri echipamente de schi si ATV-uri.

Parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile

Observatii: Animalele de companie nu sunt persmise.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie