Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MISTRAL RESORT Hotel

   Branmoieciufundatasirneasimon Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, MISTRAL RESORT Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.
Servicii masa: - se acorda in unitatea restaurantul propriu, categoria 3*. Restaurantul va asteapta cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate.
Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): In camerele duplex se accepta maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil-infant care va sta in pat cu parintii. In camera dubla standard copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 4 ani, in pat cu parintii au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6.99 ani, in pat cu parintii achita 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 11.99 ani, in acelasi pat cu parintii achita 50% din contravaloarea micului dejun. In camera duplex copiii pana la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0.99 si 2 ani in camera dubla cu parintii primesc patut pentru copii gratuit in limita disponibilitatilor si numai la cerere.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie