Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

3 STEJARI Complex turistic


Descriere

In apropiere de Brasov, langa actualul drum national DN1, se intindea, in vremuri demult apuse, o padure de stejari. Natura, in maretia sa, inca nu fusese cucerita de civiliziatia omului.
Iar cand acest lucru s-a intamplat, spre incantarea si bucuria noastra, a celor din prezent, s-au pastrat intacte cateva marturii ale acelor timpuri. Astfel, astazi mai exista cativa stejari deja seculari, falnici si neinfranti de efemeritate, trei dintre acestia situandu-se chiar pe actualul domeniu al unui modern complex turistic de 4 stele, care le poarta cu mandrie numele: 3 Stejari.
Aici maestrii bucatari, cu experienta internationala, imbina cu rafinament bucataria traditionala cu cea moderna pentru a oferi tuturor oaspetilor o experienta culinara memorabila. O parte dintre preparate sunt facute in casa, din ingrediente naturale si specifice zonei.
Turistilor care viziteaza complexul, le sta la dispozitie personalul experimentat, entuziast si ospitalier, al carui profesionalism are un singur scop: acela de a le oferi o experienta unica: lux in mijlocul naturii. Insa, pentru ca modernitatea complexului nu exclude placerile simple, rurale, acestia se pot bucura si de focuri de tabara, gratar in aer liber in locul special amenajat sau se pot delecta cu o friptura la protap, pregatita cu atentie si indemanare de bucatarii complexului.
Hotelul dispune de 55 de locuri de cazare distribuite in 10 camere duble, 3 camere duble twin, 4 camere triple, 3 Junior Suite (regim de 3 locuri), 1 camera cvadrupla (regim 4 locuri), 1 apartament (o camera matrimoniala + 1 camera twin si o baie).
Complexul turistic dispune de o sala de evenimente festive „Ballroom 3 Stejari” cu o capacitate de 170 locuri si un Restaurant A la carte „Restaurant Secular” cu o capacitate de 80 de locuri ce se poate deschide printr-un perete mobil spre terasa exterioara cu o capacitate de 60 de locuri intr-un ambient unitar indoor-outdoor dotat cu incalzitoare de terasa si pereti exteriori mobili din sticla in care se pot organiza de asemenea petreceri festive, aniversari sau evenimente corporate.
Complexul turistic 3 Stejari isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie, indiferent daca acestia vin in vacanta sau pentru diferite evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri, conferinte, teambuilding-uri, punandu-le la dispozitie tot echipamentul necesar desfasurarii unor astfel de activitati.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie