Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

92 RESIDENCE


Descriere

Chiar la poalele Tâmpei, la doar câțiva pași de Piața Sfatului, pe Strada Castelului, 92 Residence ⭐⭐⭐ va oferă apartamente și studiouri spațioase self-catering, complet renovate recent, la mai multe adrese pe str. Castelului.
Este locul ideal pentru a vă petrece un sejur liniștit chiar dacă sunteți doar în trecere sau dacă doriți să petreceți câteva zile din vacanța dumneavoastră împreună cu familia.. Delegații, de asemenea, au toate facilitățile unei șederi plăcute.
Toate atracțiile importante ale orașului, magazine, restaurante și cluburi, se află la câțiva pași departare.
Apartament cu un dormitor (2-4 adulti)
Apartamentul oferă un dormitor confortabil, un living-room spațios cu o canapea extensibilă, o chicinetă și o baie cu duș. Apartamentul este încălzit cu o centrală proprie, și are televizor cu televiziune prin cablu și internet wi-fi.
Apartament cu 2 dormitoare (2-6 adulti)
Apartamentul cuprinde doua dormitoare cu paturi duble (unul este mai mare și are și o canapea extensibilă), un loc de luat masa, o chicinetă echipată și o baie modernă cu duș. Mai oferă internet wi-fi și încălzire prin pardoseală.
Grand ​Studio (2-4 adulti)
Acest studio spațios oferă un pat dublu, o canapea extensibilă foarte comodă, o chicinetă cu loc de luat masa și o baie cu duș. Deasemnea, studioul are televizor cu televiziune prin cablu, internet wi-fi și încălzire.
Cucurigu ​Studio (2-4 adulti)
Acest studio oferă un pat dublu,, o chicinetă cu loc de luat masa și o baie cu duș. Deasemnea, studioul are televizor cu televiziune prin cablu, internet wi-fi și încălzire. Un spatiu de dormit se afla si sus, pe scari, la cucurigu!
Micul Cuib de Cuci 2-3 adulti
Aceasta mica garsoniera ofera un pat dublu matrimonial si un loc de dormit sus, pe scari. Garsoniera are o baie cu dus, o chicineta si un loc de luat masa. Televizor cu televiziune prin cablu, internet wi-fi si incalzire prin pardoseala sunt oferite deasemenea.
Tampa View Apartment 2-6 adulti
Apartamentul cuprinde doua dormitoare cu paturi duble (unul este mai mare și are și o canapea extensibilă), un loc de luat masa, o chicinetă echipată, o baie modernă cu duș si un WC de serviciu. Mai oferă internet wi-fi graturit. Acest apartament are o priveliste superba asupra Muntelui Tampa.
Rising Sun Studio 2-4 adulti
Situat la poalele Muntelui Tampa, la doar câțiva pași de toate atracțiile majore ale Brașovului medieval, acest apartament oferă vederi frumoase asupra muntelui, într-un mediu liniștit. Are un pat dublu și un loc de dormit pentru doi, sus, pe scări. De asemenea, sunt disponibile o baie cu duș și o chicinetă. Magazine, restaurante, cluburi și cafenele se află chiar după colț.
Good Nite Studio 2-3 adulti
La doar câțiva pași de principalele atracții din centrul medieval al Brașovului, lângă restaurante, cluburi, baruri, magazine și alimente, acest studio oferă cazare confortabilă pentru 3 persoane, cu toate cele necesare pentru a avea un sejur plăcut. Oferă o baie cu duș, Wi-Fi gratuit, un televizor inteligent și o chicinetă. Vă puteți relaxa și în curtea interioară (comună).
Promenada Apartment 2-6 adulti
Chiar la poalele muntelui Tâmpa, acest apartament oferă un spațiu mare și o vedere frumoasă la munte. Este poziționat chiar în centrul orașului medieval Brașov, la doar câțiva pași de toate atracțiile principale ale orașului.
Restaurante, magazine, cluburi și baruri sunt la câțiva pași. O băcănie este chiar după colț.
Apartamentul este format din două camere, fiecare cu un pat dublu, smart TV și WiFi gratuit. Una dintre camere este mai mare și oferă și o canapea extensibilă și o chicinetă.
Baia privată, cu duș, este conectată la una dintre camere.
Acest apartament poate găzdui până la 6 persoane, în 2 paturi duble și o canapea extensibilă.
Vă puteți relaxa și în curtea interioară.
Ultimate Gamer's Apt. 2-6 adulti
Jocuri si relaxare, la cativa pasi de toate atractiile turistice ale Brasovului Medieval.
Apartamentul ofera EXCLUSIV oaspetilor sai: biliard, darts, masa de poker sau alte jocuri cu carti, sah, table.
Apartamentul este situat la demisol si ofera un dormitor pentru pana la 6 persoane, o sala de poker, una de biliard si darts, o chicineta si o baie cu dus.
Gothic Apartment 2-4 adulti
Situat pe celebra strada Republicii, loc de promenada, cu magazine, restaurante, baruri, cluburi si cafenele, acest apartament este un exemplu despre cum ar trebui puse in valoare bijuteriile arhitectonice ascunse in spatele portilor sasesti.
Amenajat in stil rustic, oferind caldura si fiind primitor, acest apartament ofera un dormitor cu pat dublu matrimonial, un living-room cu o canapea extensibila, o bucatarie cu loc de luat masa si o baie cu dus.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.