Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMI Hotel


Descriere

Hotelul Restaurant Ami ★★★ este situat in centrul statiunii Baile Felix in vecinatatea lacurilor cu nuferi si a parcului Felix.
Hotel Ami ★★★ a fost deschis in anul 2008 find cotat la categoria de trei stele superior de Ministerul Turismului din Romania.
Serviciile ireprosabile pe care le prestam sunt dovada renumelui pe care hotelul si restaurantul nostru il poarta printre clientii nostrii.
Capacitatea totala maxima de cazare a Hotelului Ami este de 60 de locuri.
Hotelul este structurat astfel: parter + etaj 1 + etaj 2 + etaj 3 + etaj 4, hotelul nostru fiind dotat cu lift.
Hotelul dispune de 30 de camere cu pat matrimonil/twin.La cerere deasemenea putem oferi pat suplimentar.
DOTARILE CAMERELOR:
Toate camerele Hotelului Ami ★★★ sunt dotate cu aparate de aer conditionat, frigider , cabina de dus, uscator de par, radio, TV conectat la reteaua de cablu, telefon cu acces international direct, internet, baie si balcon, mobilier ultra-modern, saltele ortopedice, ferestre termopan/velux.
SERVICII BUSINESS:
Hotelul Ami ★★★ dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu aer conditionat, conexiune la internet de mare viteza, proiector si panou de proiectie. De asemenea sala de conferinta este dotata cu echipament de traducere si conferinta wireless.
SERVICII CALATORII:
Hotelul Ami ★★★ va poate oferi la cerere transfer aeroport sau alte destinatii, taxi si limuzina sau inchirieri masini.
Hotelul nostru dispune de o parcarepazita de 20 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie