Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANA Vila

   Cheile Gradistei Fundata, Branmoieciufundatasirneasimon, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Vila Casa Ana 4* face parte din Complexul Cheile Gradistei, Resort Moeciu judetul Brasov, aceasta fiind situata in partea sud-estica a complexului, langa Casa Dorina, in apropierea foisorului si a platoului, la 75 metri distanta de receptie.
Facilitati Complexul Hotelier Resort Moeciu dispune de numeroase facilitati: restaurant in stil rustic; Pub - dotat cu mese de fotbal, biliard si darts; 1 centru de conferinte (cu o capacitate de 150-600 persoane) si 4 sali de conferinta (cu o capacitate maxima de 120 persoane).Centrul de conferinte si salile de conferinte beneficiaza de dotari tehnice moderne; Centru SPA ( piscina indoor - 15 x 6.5 m; jacuzzi, hidromasaj; Sala de Fitness; Partie de Schi si Locuri de Joaca pentru copii.
Activitati turistice:Complexul Hotelier Resort Moeciu pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a practica diferite activitati de agrement, unele dintre ele se pot practica si in echipa.De asemenea exista si un centru de inchiriere echipamente sportive care va sta la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren.
Preturile informative pentru aceste activitati sunt:- Piscina: 30 Ron / persoana / zi- Tur off road cu masini Land Rover: 390 lei + TVA/tur/masina de 2-3 ore (intr-o masina pot merge 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica) - Teren tenis: 20,00 lei/ora, racheta tenis: 12,50 lei/racheta/ora - Teren volei si miniteren de fotbal: incluse in costul cazarii (Resort Moeciu) - Paintball - 0,30 bani/bila + tva - Tir cu arcul: 300 lei/arc x 3 arcuri = 900 lei + tva, nelimitat - Pub: - bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora - Teleschi: 30 Ron / persoana / zi Sauna, Jacuzzi, Piscina; - Relaxare totala prin intermediul apei: sauna, jacuzzi, hidromasaj, inot in piscina acoperita a hotelului. Sala de Fitness:- Sala de forta si de fitness ultramoderna se afla la parterul vilei 'Casa Ana'. Schi si snowboard pe partia de schi:- Centrul de inchirieri echipament sportiv va pune la dispozitie schiuri, clapari si snowboard.
Teren de joaca pentru copii:- Pentru copii exista un teren special de joaca, cu toate dotarile necesare.Plimbari cu sania sau trasura trasa de cai;- Vizitati zona Moeciului printr-un mijloc de transport rustic si de neuitat.
Volei, Minifotbal, Tenis:- Relaxati-va prin practicarea unor sporturi cu mingea: volei pe iarba, minifotbal pe iarba, tenis de camp pe terenuri de zgura.
Pentru masa preturile aproximative sunt:-Dejun -60 ~ 80 lei /pers-Cina - 60 ~ 85 lei /pers-Cina festiva - 85 ~ 125 lei /pers
In tariful de cazare este inclus micul dejun.Tariful camerei triple, garsonierei sau apartamentului include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se cazeaza 3 sau 4 persoane se achita supliment de mic dejun 25 lei/persoana/zi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie