Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA MUZICA Hotel


Descriere

Patrundeti in ambianta sfarsitului de secol XIX intr-un oras tipic central european, incatusat in zidurile medievale ale cetatii transilvane Kronstadt.
Hotel Bella Muzica este amplasat intr-o cladire veche de 400 de ani, cu arhitectura de inspiratie neoclasica, complet renovata si amenajata pentru noua sa destinatie, totodata pastrand elementele arhitecturale care i-au asigurat farmecul de-a lungul secolelor.
Asezat in centrul istoric al orasului Brasov, hotelul Bella Muzica va asteapta sa petreceti un sejur deosebit intr-o ambianta incarcata de istorie.Cladirea careia ii apartine restaurantul este declarata monument istoric si face parte din grupul de imobile cu functiuni de comert si mestesugaresti ce incadreaza perimetral vechea Piata a Sfatului.
Cladirea ce dateaza de la inceputul secolului al XVI-lea oferea privitorului prin modul de compartimentare si structura, tipul medieval de imobil al secolului caruia ii apartine – cu arcuri boltite din piatra si caramida, geamlacuri cu tamplarie din lemn si nise. 4
Functiunea de restaurant i-a fost redata dupa o intrerupere de doua secole, incercandu-se prin folosirea materialelor de baza: piatra , caramida, lemn si metal pastrarea atmosferei acelor timpuri.
Servicii: baie cu jacuzzi - in suite, aer conditionat - majoritatea camerelor, internet wireless gratuit, tv, cablu, telefon, casa de valori, minibar in camera, uscator de par in bai, inchirieri de masini, parcare cu plata in apropiere,
Accesul cu animale de companie este interzis.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Bar
Sala de conferinta
servicii de spalatorie si calcat
serviciu de concierge
Uscator de par
mini-bar
Seif
Room Service
parcare-auto

Locatie