Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DE LEMN Vila

   Branmoieciufundatasirneasimon, Romania


Descriere

Casa de Lemn este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Moeciu de Sus, in cadrul complexului Cheile Gradistei, la 7 km de Castelul Bran.
Descriere Detalii Vila: Vila dispune de 5 spatii de cazare si un living cu bar, perfecte pentru o vacanta linistita departe de toate grijile de zi cu zi.Detalii camere: Casa de Lemn ofera 5 camere duble matrimoniale, cu baie proprie si televizor, intr-un spatiu intim si confortabil.
Facilitati oferite de Casa de Lemn-restaurant-internet WIFI-terasa-parcare-bar-gradina de vara-gratar- sala de fitness- loc de joaca-karaoke-foisor
Casa de lemn are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:-5 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie
Alte facilitati:- living cu bar, la parter.
In tariful de cazare este inclus micul dejun.Tariful camerei triple, garsonierei sau apartamentului include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se cazeaza 3 sau 4 persoane se achita supliment de mic dejun 25 lei/persoana/zi.
Activitati turistice:Complexul Hotelier Resort Moeciu pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a practica diferite activitati de agrement, unele dintre ele se pot practica si in echipa.De asemenea exista si un centru de inchiriere echipamente sportive care va sta la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren.
Preturile informative pentru aceste activitati sunt:- Piscina: 30 Ron / persoana / zi- Tur off road cu masini Land Rover: 390 lei + TVA/tur/masina de 2-3 ore (intr-o masina pot merge 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica) - Teren tenis: 20,00 lei/ora, racheta tenis: 12,50 lei/racheta/ora - Teren volei si miniteren de fotbal: incluse in costul cazarii (Resort Moeciu) - Paintball - 0,30 bani/bila + tva - Tir cu arcul: 300 lei/arc x 3 arcuri = 900 lei + tva, nelimitat - Pub: - bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora - Teleschi: 30 Ron / persoana / zi
Masa se poate servi la restaurantul Complexului Cheile Gradistei Moeciu.

PACHET CRACIUN 2016 INCLUDE:-cazare 3 nopti;-mic dejun;-masa festiva de Craciun.

PACHET REVELION 2017 INCLUDE:-cazare 3,4 sau 5 nopti;-mic dejun pentru 2 persoane(3 persoane in camera tripla);-masa festiva de Revelion pentru 2 persoane (3persoane in camera tripla);-gratuit cazare si masa pentru copii cu varsta 0-4 ani (exceptie masa festiva de Revelion).

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.