Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DE LEMN Vila

   Bran Moieciu Fundata Sirnea, Romania


Descriere

Casa de Lemn este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Moeciu de Sus, in cadrul complexului Cheile Gradistei, la 7 km de Castelul Bran.
Descriere Detalii Vila: Vila dispune de 5 spatii de cazare si un living cu bar, perfecte pentru o vacanta linistita departe de toate grijile de zi cu zi.Detalii camere: Casa de Lemn ofera 5 camere duble matrimoniale, cu baie proprie si televizor, intr-un spatiu intim si confortabil.
Facilitati oferite de Casa de Lemn-restaurant-internet WIFI-terasa-parcare-bar-gradina de vara-gratar- sala de fitness- loc de joaca-karaoke-foisor
Casa de lemn are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:-5 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie
Alte facilitati:- living cu bar, la parter.
In tariful de cazare este inclus micul dejun.Tariful camerei triple, garsonierei sau apartamentului include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se cazeaza 3 sau 4 persoane se achita supliment de mic dejun 25 lei/persoana/zi.
Activitati turistice:Complexul Hotelier Resort Moeciu pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a practica diferite activitati de agrement, unele dintre ele se pot practica si in echipa.De asemenea exista si un centru de inchiriere echipamente sportive care va sta la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren.
Preturile informative pentru aceste activitati sunt:- Piscina: 30 Ron / persoana / zi- Tur off road cu masini Land Rover: 390 lei + TVA/tur/masina de 2-3 ore (intr-o masina pot merge 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica) - Teren tenis: 20,00 lei/ora, racheta tenis: 12,50 lei/racheta/ora - Teren volei si miniteren de fotbal: incluse in costul cazarii (Resort Moeciu) - Paintball - 0,30 bani/bila + tva - Tir cu arcul: 300 lei/arc x 3 arcuri = 900 lei + tva, nelimitat - Pub: - bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora - Teleschi: 30 Ron / persoana / zi
Masa se poate servi la restaurantul Complexului Cheile Gradistei Moeciu.

PACHET CRACIUN 2016 INCLUDE:-cazare 3 nopti;-mic dejun;-masa festiva de Craciun.

PACHET REVELION 2017 INCLUDE:-cazare 3,4 sau 5 nopti;-mic dejun pentru 2 persoane(3 persoane in camera tripla);-masa festiva de Revelion pentru 2 persoane (3persoane in camera tripla);-gratuit cazare si masa pentru copii cu varsta 0-4 ani (exceptie masa festiva de Revelion).

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.