Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHAMBERS`N CHARM Hotel


Descriere

Chambers'n Charm este un hotel de tip boutique de 5 stele situat pe drumul ce duce spre Poiana Brasov, la 2 km de Brasov.
Locatia in imediata apropiere a uneia dintre cele mai deosebite regiuni destinate sky-ului din Romania asigura chiar si in extra-sezon o varietate interesanta de activitati montane.
Fiecare dintre cele noua apartmente este unic prin combinatia de traditionalism exclusiv si modernism reflectat perfect in stilul mobilierului. Atmosfera intima si relaxanta, atentie acordata fiecarui detaliului, camerele şi apartamentele de diferite mărimi şi design-uri precum camera romantică, barocă, marocană sau scandinavă, fac din acest hotel una dintre cele mai elegante locatii din zona.
Toate camerele au terase generoase, iar trei dintre ele au bazine de apa in camera de zi si dispun de telefon, internet, seif, televiziune prin satelit si bai proprii dotate cu uscator de par.
Hotelul Chambers'n Charm ofera clientilor sai un restaurant pentru mic dejun si snacks-uri ce pot fi servite pe tot parcursul zilei, un bar si room service.
Oaspetii se pot relaxa, atunci cand nu pleaca in drumetii sau la sky, in camera de masaj sau un hammam.


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie