Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIAO Hotel


Descriere

Hotel Ciao ⭐⭐⭐ este amplasat pe una dintre cele mai circulate artere din Targu Mures - Str. Gheorghe Doja.
Va oferim 68 de locuri de cazare, in camere single, duble și matrimoniale, sala de conferințe. Calitatea serviciilor noastre se ridică la cele mai inalte standarde. Dotarile de 3 stele, climă, cablu TV, parcare supravegheata, terasă, acces la internet, aduc hotelul nostru in atenția turistilor aflați in tranzit sau care viziteaza orașul și județul Mures, precum și a oamenilor de afaceri care călătoresc.

Restaurantul nostru va provoaca la o aventura atat a ochiului cat si a gustului, maestrii nostri bucatari prepara atat bucate traditionale romanesti cat si internationale, transformand pana si o simpla masa intr-un festin.

Restaurantul Ciao are o capacitate de 40 de persoane si este locul ideal pentru un mic dejun, un pranz rapid sau o cina eleganta. De asemenea aici intr-o ambianta eleganta si intima, cu o servire ireprosabila, se pot organiza si mese festive. Restaurantul se adreseaza atat oaspetilor hotelului, cat si localnicilor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie