Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITY CENTER Hotel


Descriere

Amplasat ideal în centrul Brasovului, cu o arhitectura deosebita, Hotelul City Center va asteapta cu servicii de cea mai inalta calitate.
Hotelul City Center dispune de 28 camere cu o capacitate de 56 de locuri.
Camerele sunt dotate cu: incalzire centrala sala de conferinta cu o capacitate de 35 persoane cu dotarile aferente sistem electronic de avertizare a incendiilor bar – restaurant parcare supravegheata electronic camera de bagaje seif la receptie acces pentru persone cu handicap se accepta carduri Visa si Mastercard internet la receptia non-stop.
Servicii fara plata: apel de trezire la cerere informatii turistice si culturale serviciul pentru transportul bagajelor serviciul comisionar-curier acordarea de prim ajutor in caz de urgenta primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti rezervarea de bilete la mijloacele de transport informatii privind orarul mijloacelor de transport room service
Servicii cu plata: curierat servicii de masaj la cerere check-out întârziat transport auto spalatorie, curatatorie, calcat servicii telefonice locale, interurbane si internationale rent-a-car masaj, cosmetica.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie