Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRISANA Hotel


Descriere

Situat in statiunea balneara Baile Felix, Hotelul Crisana ★★ ofera camere cu balcon, o piscina in aer liber cu apa termala si un restaurant.
Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice.
Toate camerele sunt dotate cu televizor, iar fiecare baie privata are dus.
Restaurantul: Hotelului Crisana ★★ serveste in fiecare seara preparate culinare internationale.
Piscina este deschisa pe parcursul intregului an.
Gara din Baile Felix se afla la 1 km de Hotelul Crisana, iar in orasul Oradea se poate ajunge in maximum 10 minute de mers cu masina.
Dotari: 8 etaje, 2 lifturi, 91 camere duble, 2 camere single, 3 apartamente, bar de zi cu o capacitate de 30 locuri. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu, balcon. Optional racitor (7 lei/zi cu plata la receptie).
Alte Servicii: piscina in aer liber cu apa termominerala, sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri.
Important: Pentru a beneficia de tratament turistii trebuie sa prezinte personalului medical din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere de la medicul de familie cu numarul de contract CAS; in caz contrar, turistii care doresc sa faca tratament vor achita la receptie valoarea serviciilor medicale.
Taxa de statiune - 5% din prima noapte de cazare, se achita la receptie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie