Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EDELWEISS Hotel


Descriere

Situat in apropierea telefericului, partiei de ski si a patinoarului, Edelweiss Poiana Hotels **** ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.
Edelweiss Poiana Hotels **** creaza o atmosfera austriaca selecta, plina de originalitate, stil, calitate, eleganta si rafinament.
Inaugurat in decembrie 2005 si omologat la 4 stele, Edelweiss Poiana Hotels **** aduce un aer proaspat in atmosfera industriei hoteliere din Poiana Brasov prin serviciile ireprosabile pe care le ofera, prin arhitectura, finisajele si dotarile deosebite.
Hotelul dispune de 75 locuri de cazare
Dotari camere: Fiecare camera este dotata cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, dusuri si cazi cu hidromasaj, minibar, acces pe baza de cartela electronica si reflecta pe deplin calitatea, bunul gust si rafinamentul unui hotel de patru stele la standarde europene.
Dispune de 80 de locuri de parcare
In sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de ski
Alte faciliatati:
- Camera si cutii de valori
- Serviciu de paza si sisteme de securitate proprii
- Sauna
- Jacuzzi
- Sala conferinta capacitate 65 locuri tip U - shape; 100 locuri tip amfiteatru.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie