Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ensana BRADET HEALTH SPA RESORT Hotel

   Strada Vulturului Nr 64, Sovata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Bradet Ensana Health Spa Hotel ⭐⭐⭐⭐ se află în stațiunea balneo-climaterică Sovata, la doar 200 de metri de lacul Ursu, în apropierea centrului stațiunii. Hotelul oferă o frumoasă panoramă din toate camerele, având o formă circulară.
Este complet renovat și oferă oaspeţilor servicii de tratament, sala Premier Fitness şi salonul de wellness şi înfrumuseţare. Baza de tratament spaţioasă a hotelului este alimentat cu apă terapeutică a Lacului Ursu.
Are o capacitate totală de cazare de 93 de camere împărţite în: 69 de camere duble deluxe, 19 camere duble deluxe plus și 5 apartamente mobilate și dotate corespunzător pentru a asigura un sejur cât mai plăcut.

Camerele duble deluxe dispun de un pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Se pot pune la dispoziție și camere pentru persoane cu dizabilităţi, camere conectate sau pat suplimentar, la cerere.

Camerele duble deluxe plus dispun de un pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Se pot pune la dispoziție și camere conectate sau pat suplimentar, la cerere.

Apartamentele deluxe dispun de un dormitor cu pat dublu, noptieră cu lampă de noapte, closet, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, ferestre din podea până în tavan, balcon.
Camera de zi are o zonă cu canapea confortabilă, fotolii şi măsuţe laterale, dulap pentru haine incastrat, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, oglindă de lungime completă, minifrigider cu minibar, seif în cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, ferestre din podea până în tavan, balcon sau terasă. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş şi cabină de duş separată, toaletă separată, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, prosoape de spa, papuci de baie, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.

Restaurant Hotel Bradet Ensana Health Spa
Restaurantul Magnolia al hotelului aşteaptă oaspeţii săi cu specialităţi gastronomice din Transilvania şi străinătate, iar oaspeţii pot asculta în timpul serii muzică live.

SPA Hotel Bradet Ensana Health Spa
Turiștii cazați la Bradet Ensana Health Spa Hotel pot efectua procedurile de tratament la baza de tratament din cadrul Sovata Health Spa Hotel, aflat în vecinătatea hotelului, unde turiștii Brădet Health Spa Hotel au acces direct.
Centru SPA oferă diverse bazine, o zonă cu saune şi o gamă variată de tratamente balneare, wellness şi de înfrumuseţare.
În centrul de tratament se utilizează cunoştinţe medicale de specialitate în aplicarea remediilor naturale unice ale destinaţiei în tratamentul problemelor locomotorii, ale bolilor dermatologice, ale alergiilor respiratorii sau ale afecţiunilor ginecologice.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie