Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ensana BRADET HEALTH SPA RESORT Hotel

   Sovata, Romania


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, langa hotelurile Faget si Danubius.Un hotel special pentru turistii care isi doresc un sejur relaxant, terapii antistres si balneare in conditii premium. Adresa: Sovata, str. Vulturului nr. 68, jud.
Cele 96 de spatii de cazare, de tipul double sau apartament, sunt amenajate la nivelul unor standarde de calitate : grupuri sanitare individuale, telefon, satelit tv si balcon. Restaurantul propriu poate gazdui pana la 150 de clienti. Alte numeroase facilitati intregesc lista unei locatii de talia Hotelului Bradet, care se prezinta de la sine : bar, cafenea, terasa, magazin de suveniruri, servicii de spalatorie, spatii de parcare privata. Baza de tratament aflata in vecinatate Hotelului Bradet poate constitui un punct in plus in alegerea acestui hotel. Aceasta baza ofera urmatoarele programme de tratament: cura balneara si cura de recuperare, sub atenta supraveghere a specialistilor.
Hotelul BRADET isi asteapta turistii cu o gama larga de servicii hoteliere si terapeutice precum si cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber.Pozitionat pe nisa serviciilor antistres, cu mesajul ,,No stress.Balance your life'', Danubius Health Spa Resort Bradet este printre putinele hoteluri din tara care ofera pachete turistice antistres (terapia integrata body&mind) pentru reechilibrare fizica si psihica. In lunile de vara, efectul de relaxare poate fi completat de baile in Lacul Ursu, cu apa sarata, singurul lac heliotermic din Europa.
Reduceri copii:-Copiii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si alimentatie publicaCopiii intre 2 si 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare si alimentatie publica dupa urmatoarea schema:-1 adult & 1 copil in camera - se plateste 75% din tariful unei camere duble.-2 adulti & 1 copil in camera - copilul pe pat suplimentar plateste 50% din tariful patului suplimentar- 2 adulti & 1 copil in camera - copilul doarme impreuna cu parintii. In acest caz copilul va plati 50% din tariful meselor si altor servicii incluse in pachet.- 2 adulti & 2 copii in camera - 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme impreuna cu parintii. In acest caz primul copil va plati 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plati 50% din tariful meselor si altor servicii incluse in pachet.- 2 copii cazati in camera connecting - platesc 50% din tariful unei camere dubleFitness/Wellness/Sport: acces la Danubius Health Spa Resort**** : bazine cu apa dulce si sarata, jacuzzi, sauna, masaj.Tratament: baza de tratament a hotelului Danubius Spa Resort**** si baza de la Lacul Ursu.: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie, fizioterapie.Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Turistii cazati la hotel Bradet au acces nelimitat la centrul Spa modernizat din hotelul vecin Danubius Health Spa Resort Sovata**** - bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare , bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie, in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu (in functie de conditiile meteorologice).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.