Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ensana SOVATA HEALTH SPA RESORT Hotel


Descriere

Hotelul este situat in apropierea lacului Ursu (200 de metri), detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna. Baza de tratament asigura tratamente de specialitate la un inalt nivel profesional.
Danubius Health Spa Resort Sovata este locul ideal pentru:organizarea de evenimente festive si de afaceri ,odihna,tratament,cei care practica turismul de intretinere/wellness
Dotari generale: restaurant -260 locuri, parcare proprie -contra cost - 10 Lei/zi (se achita la receptie), acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, terasa de vara, bar de zi, lift, salon cosmetica, coafura, magazin suveniruri.
Sali de conferinta: 9 - Agat - 15 locuri, Amethyst I - 70 de locuri, Amethyst II - 50 de locuri, Diamant - 300 de locuri, Smarald 70 de locuri, Perla Restaurant 450 de locuri, Rubin I + II - 100 de locuri, Sapphire I + II - 110 locuri, Topaz - 50 de locuri.
Dotari camere: aer conditionat -o parte dintre camere, TV, minibar, seif, baie cu cada -sau baie cu dus, balcon, internet -wireless gratuit, uscator de par, halate de baie.
Numar total camere: 168
Duble: 168 - 94 camere standard, 70 camere standard cu vedere lac, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 2 camere anti-alergice.
Servicii si facilitati
Servicii: spalatorie, calcatorie.
Servicii masa: se acorda in unitatea Restaurant Sovata categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont ' a la carte', in functie de numarul de turisti.
Reduceri copii:
-Copiii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si alimentatie publica
Copiii intre 2 si 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare si alimentatie publica dupa urmatoarea schema:
-1 adult & 1 copil in camera - se plateste 75% din tariful unei camere duble.
-2 adulti & 1 copil in camera - copilul pe pat suplimentar plateste 50% din tariful patului suplimentar
- 2 adulti & 1 copil in camera - copilul doarme impreuna cu parintii. In acest caz copilul va plati 50% din tariful meselor si altor servicii incluse in pachet.
- 2 adulti & 2 copii in camera - 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme impreuna cu parintii. In acest caz primul copil va plati 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plati 50% din tariful meselor si altor servicii incluse in pachet.
- 2 copii cazati in camera connecting - platesc 50% din tariful unei camere duble
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, SPA, baza tratament, sala fitness, bazin cu apa sarata, sauna, solar, masaj, baie cu aburi.
Tratament: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.
Programele de cure balneara sunt valabile numai pentru rezervari care includ cazare si demipensiune.
Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost.
Noul centrul Spa al hotelului Danubius Health Spa Resort Sovata**** pune la dispozitia turistilor:
- Piscina (adancime: 150 cm, Temperatura apei: 26-28 C)
- Jacuzzi (adancime: 100-110 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
- Bazin copii ( Adancime: 30-60 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
- Kneipp cald ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 40-42 C)
- Kneipp rece ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
- Bazin imersie: ( Adancime: 112 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
- Apa sarata (adancime: 90-105 cm, Temperatura apei: 32-36 C). Timp recomandat pentru inbaiere: 15 - 20 de minute, sau dupa recomandarea medicului.
- camera de relaxare
- sala de fitness
Ttrebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

restaurant
internet wireless
sala de conferinta
sala de evenimente
receptie 24 ore
spa
wellness
piscina interioara
sauna umeda
sala de fitness

Locatie