Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ensana SOVATA HEALTH SPA RESORT Hotel

   Strada Trandafirilor Nr 111, Sovata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Sovata Ensana Health Spa (fost Danubius Health Spa Resort) ⭐⭐⭐⭐ este situat în centrul stațiunii. Este în vecinătatea lacului Ursu, singurul lac helotermic din Europa. Efectele benefice ale lacului se adresează afecțiunilor reumatismale, ginecologice, respiratorii, dermatologice, hormonale și alergene.
Hotelul oferă pentru cazare 168 de camere duble, din care 12 camere sunt cu uși de comunicare între ele. Unele dintre camere beneficiază de aer condiționat, altele sunt pentru nefumători sau pentru persoane cu dizabilități.
Cele 140 de camere duble confortabile, cu vedere la pădure dispun de dormitor cu pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, closet, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete, oglindă de dimensiune completă, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, aer condiţionat controlat individual, încălzire centralizată, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Cele 28 de camere duble superioare, cu vedere la lac dispun de asemenea de dormitor cu pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, closet, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete, oglindă de dimensiune completă, TV led (cablu cu canale radio), telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, aer condiţionat controlat individual, încălzire centralizată, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Turiștii au multiple posibilități de recreere în stațiune, de la înot și plajă la lacul Ursu, drumeții pe trasee montane, iar în localitățile învecinate salina și muntele de sare de la Praid, Muzeul Mineritului, și Cetatea Medievală Sighișoara.
Restaurantul are buffet suedez şi bucătărie deschisă oferind o gamă largă şi variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale, precum şi muzică live. În incinta hotelului mai gasiţi o terasă de vară, drink bar şi cafe bar.
Orar : 7:00 - 10:00; 13:00 - 15:00; 18:00 - 22:00
În fiecare săptămână restaurantul vă așteaptă cu bucătăria specifică unei țări. Puteți savura bucate tradiționale, băuturi alese, într-o atmosferă caracteristică.

Sala Conferinte
Centrul de conferinţă a hotelului face posibilă organizarea conferinţelor, a trainingurilor, dar şi a balurilor, recepţiilor, cinelor festive, evenimentelor cu mari pretenţii de creativitate conform unor concepte individuale.
Sălile de conferinţă sunt dotate cu echipamente de ultimă oră, şi un personal dedicat garantează succesul fiecărui eveniment.

SPA Hotel Sovata Ensana Health Spa
Lumea apei:
Piscina (adâncime: 150 cm, temperatura apei: 26-28 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 88,5 m2)
Jacuzzi (adâncime: 100-110 cm, temperatura apei: 30-32 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 50 m2, pornirea jeturilor de apă: 15 min.)
Bazin copii (adâncime: 30-60 cm, temperatura apei: 30-32 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 20 m2, pornirea jeturilor de apă: 15 min.)
Kneipp cald (adâncime: 30 cm, temperatura apei: 40-42 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 4,4 m2)
Kneipp rece (adâncime: 30 cm, temperatura apei: 12-14 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 4,4 m2)
Bazin imersie: (adâncime: 112 cm, temperatura apei: 12-14 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 2,5 m2)
Apă sărată (adâncime: 90-105 cm, temperatura apei: 32-36 C, temperatura aerului: 26-30 C, suprafaţa apei: 49,5 m2)
Timp recomandat pentru înbăiere: 15 - 20 de minute, sau după recomandarea medicului.

Saune:
saună finlandeză
saună cu aburi
infrasaună
aromasaună

Servicii fitness şi wellness: bande de alergat, aparate cardio şi de forţă, consult fitness, program de antrenament personalizat , masaje de revigorare.
Băi relaxante, cosmetică, coafură la Emporium Wellness & Beauty salon de cosmetică.

În baza de tratament a hotelului se pot face cure balneare cu apă sărată și nămol medical. Cura belneară constă în: balneo și hidroterapie, ginecologie, mecano și kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, îmapchetări cu nămol, inhalații, dermatologie.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Internet wireless
Sala de conferinta
sala de evenimente
receptie 24 ore
Spa
Wellness
Piscina interioara
sauna umeda
Sala de fitness

Locatie