Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GERMISARA Hotel

   Geoagiu Bai, Romania


Descriere

Hotel Germisara Resort & SPA ⭐⭐⭐⭐ este situat la intrarea in statiune, dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente (cate 1 pe etaj) avand posibilitatea de a plati un supliment de front view.
Camerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj, in fiecare colt. Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Adultii insotiti de 2 copii vor fi cazati in apartament.
Si camerele duble si apartamentele au cabina de dus. Piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja cu sezlonguri .

Hotel Germisara Resort & SPA s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.

Descriere facilitati:
Tratament - impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Manastirea Prislop (Hateg – 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus, Cetatea Dacica Costesti (la 18 km), Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), Cetatea Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).

Politici:
Potrivit art 4 din hot. 91/22.10.2021 a CNSU la cazare au acces persoanele vaccinate , sau trecute prin boala , aflate intre a 15-180 zi ulterioara confirmari infectarii , copii sub 12 ani nu se iau in considerare la vaccin dar trebuie insotiti de un adult vaccinat. ( schema completa ).

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem meniu fix.

Facilitati evenimente:
4 sali de conferinta: Belvedere - 200 locuri, Decebal 90 locuri, Traian 60 locuri, Burebista 30 locuri.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
terasa in aer liber
loby bar
internet wireless
Sala de conferinta
receptie 24 ore
baza de tratament balnear
Spa
Wellness
Piscina interioara
Sala de fitness