Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN TULIP ANA TOWER Hotel


Descriere

Hotel Golden Tulip Ana Tower ★★★★ este situat in centrul Sibiului, foarte aproape de zona istorica, in mjlocul centrului economic, la numai cateva minute de filialele judetene ale bancilor principale din Romania.
Hotelul dispune de 81 de spatii de cazare dotate cu tehnologie de ultima ora, bai spatioase si ferestre mari.
Facilitati hotel: Hotelul disupune de sala de fitness si cardio, sauna si masaj si bar. Barul Atmosphere este locul de atractie pentru oamenii de afaceri locali, dispunand de acces permanent la internet wireless. Aici se pot servi sandwich-uri, bauturi fine si trabucuri.
Salile de conferinta, Goga si Cioran sunt proiectate astfel incat sa raspunda solicitarilor dumneavoastra pentru intalniri, traininguri, conferinte fiind dotate cu toate facilitatile necesare. Liftul panoramic te va conduce spre un nou nivel de exclusivitate:
Restaurantul 585 Fusion, unde vei putea trai o experienta culinara de neuitat, savurand totodata panorama spectaculoasa a Sibiului.
Un salon privat este pregatit sa primeasca 12 persoane pentru o cina intr-un decor intim.
Facilitati camere: Golden Tulip Ana Tower are 81 de spatii de cazare definite prin lux si eleganta - 26 de camere single, 23 duble, 23 duble matrimoniale sapte garsoniere si doua apartamente.
Toate camerele dispun de facilitati corespunzatoare unei clasificari internationale de patru stele. O camera este adaptata pentru oaspetii cu dizabilitati.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie