Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HEFAISTOS Hotel


Descriere

Hotel Hefaistos ★★ este situat intr-un cadru natural deosebit, in statiunea balneara Covasna, la numai 500 m de partia de schii Covasna, hotelul Hefaistos reprezinta o varianta minunata pentru vacanta sau cura balneara.
Hotelul dispune de doua corpuri de cladire, oferind spre cazare 30 camere duble. Fiecare camera este dotata cu mobilier frumos, grup sanitar propriu, TV color, telefon, frigider.
Hotelul mai ofera turistilor sai :
  • Restaurant propriu cu bar de zi, unde turistii pot savura preparate culinare deosebite dar pot solicita meniuri dietetice speciale.
  • Baza de tratament proprie este situata in corpul A al hotelului. Baza de tratament este dotata cu bai galvanice, aparate diadinamice, aparate magneto-diaflux, aparate pentru electroterapie, ultrasunete, aparat aerosol.
Observatii:
Toate procedurile medicale fiind efectuate in cabinetul medical al hotelului si, indicate dupa o prealabila vizita medicale facuta de catre medici specializati, fiind facute sub supravegherea stricat a personalului calificat.
Masinile vi le puteti lasa in siguranta, pentru aceasta puteti folosi propria parcare a hotelului.
General Acces pentru persoane cu dizabilitati, restaurant, bar, frigider, gratar, foisor, terasa, baza de tratament, lift, curte interioara, parcare, sala conferinta, telefon.
Servicii: Masaj, spalatorie.
Check-in / check-out incepand cu ora 13:00 / incepand cu ora 13:00

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie