Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON Hotel


Descriere

Amplasare: Hotelul Hilton (fostul Palace Resort & Spa) ★★★★★ este situat la 4 km de centrul Sibiului, peisajul este intregit de prezenta stejarilor seculari ai Padurii Dumbrava.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 25 apartamente si 2 suite, piscina, parc, terasa, loc de joaca pentru copii si 3 restaurante specific, precum si o spatioasa sala de conferinte.
Facilitati camere: Fiecare camera, elegant mobilata si dotata cu living si dormitor separat, satisface exigentele maximului confort, amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detaliile ce asigura confortul, incluzand pay-TV, acces internet si aer conditionat.
Serviciul de Room Service este in permanenta la dispozitia clientilor.
Alte servicii: Hotelul dispune de 3 restaurante, fiecare cu un specific aparte: Restaurantul Madrigal, cu bucatarie internationala (120 locuri), restaurantul Versailles cu specific frantuzesc (150 locuri) si restaurantul Royal Ballroom, cu o capacitate de 400 locuri.
Mancarurile sunt preparate de adevarati maestri ai artei culinare, specializati in Germania, ce ofera clientului preparatele bucatariei traditionale sau ale acelora ce si-au castigat un renume in lume: cea franceza, cea chinezeasca, italiana... Preparate din carne, peste, vanat, vinuri si bauturi selecte.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie