Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPARATUL ROMANILOR Hotel


Descriere

Imparatul Romanilor ★★★ este situat la 170 de metri de Muzeul National Brukenthal si 500 de metri de Muzeul de Istorie Naturala. Acesta este inconjurat de multe magazine, restaurante si cafenele.
Datand din secolul al XVI-lea, Imparatul Romanilor impresioneaza prin arhitectura sa sofisticata si interioarele sale elegante. Situat in centrul istoric al Sibiului, este dotat cu o piscina interioara, sauna si sala de gimnastica. In zona holului se ofera acces Wi-Fi gratuit.
Camerele sunt decorate elegant si au TV prin cablu. Fiecare camera are minibar si baie privata. Proprietatea a gazduit multe personalitati bine-cunoscute de-a lungul secolelor, inclusiv pe Imparatului Iosif al II-lea.
Oaspetii hotelului pot gusta preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca la restaurantul spatios al hotelului, care are un acoperis culisant. Este disponibil si room service.
Facilitati copii:
*copiii insotiti, in varsta de pana la 7 ani, beneficiaza de cazare gratuita, daca nu se solicita pat separat.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie