Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA MAISON DE CAROLINE Pensiune


Descriere

Hotelul La Maison de Caroline este situat in centrul vechi al orasului Alba Iulia. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 40 de persoane), terasa, sala de conferinte, centru spa, sauna cu infrarosii (o varianta mult mai economica si mai igienica), jacuzzi, salon de masaj, parcare gratuita. Facilitati camere: uscator de par, minibar, televizor LED, telefon cu handset, dus cu hidro-masaj, senzori de fum, wireless, carduri de acces si, la cerere, cu decodor HD si DVD-player. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
uscator de par, minibar, televizor LED, telefon cu handset, dus cu hidro-masaj, senzori de fum, wireless, carduri de acces si, la cerere, cu decodor HD si DVD-player.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 40 de persoane), terasa, sala de conferinte, centru spa, sauna cu infrarosii (o varianta mult mai economica si mai igienica), jacuzzi, salon de masaj, parcare gratuita.
Locatie:
Hotelul La Maison de Caroline este situat in centrul vechi al orasului Alba Iulia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie